Ga naar inhoud
Favorieten 0

Zeven van de Elfsteden E-bike arrangement 3 dagen

Uniek Elfsteden e-bike-test arrangement

Probeer verschillende elektrische fietsen uit op de Elfstedenroute!

SNEEK (NL) - De reisorganisatie van het bureau voor toerisme van Fryslân, Friesland Holland Travel, biedt e-bike liefhebbers en potentiële kopers van een elektrische fiets de unieke kans totaal verschillende hoogwaardige e-bikes uit te proberen op de Zeven van de Elf Stedenroute.

Wie met z’n tweeën het nieuwe driedaagse Elfsteden hotel + e-bike arrangement boekt krijgt op de eerste fietsdag, op de Elfsteden fietsroute Sneek-Langweer-Sloten-Stavoren-Koudum twee verschillende elektrofietsen tot zijn beschikking. Indien men reist met een partner of kennis kan men tijdens de tochten van fiets wisselen zodat men verschillende elektrofietsen kan uitproberen.

Twee dagen testrijden en genieten
Op dag 1 komen de testrijders aan in Sneek en slapen daar in hotel Amicitia. Na de eerste fietsdag (dag 2 Sneek-Koudum) overnacht u in hotel Galamadammen in Koudum. Op dag 3 fietst u vanuit Koudum terug naar Sneek. Beide hotels zijn luxe e-bike hotels met vier pompeblêden, zeg maar vier sterren. Alle twee overnachtingen zijn op basis van halfpension, dat wil zeggen een uitgebreid ontbijtbuffet en ’s avonds een top driegangenmenu.

De elektrische fietsen
De e-bikes zijn van topmerken als Gazelle, Batavus, Sparta, Koga, ALBA en Trek. Ze zijn uitgerust met accu’s met een bovengemiddelde actieradius vanwege de lange afstanden, ca. 45 en 65 km per dag, en fietstassen. De bezorgkosten en de huurprijs van de e-bikes, die deel uitmaken van het actuele leveringsprogramma van de fietsenfabrikanten, zit in de prijs van het arrangement, zo ook het dikke routeinformatiepakket met het Elfstedenfietsrouteboek en –kaarten. U hoeft niet met bagage te sjouwen en daar ook niet op te letten bij het bezoeken van attracties, want Friesland Holland vervoert de koffers.

De prijs is inclusief twee overnachtingen in een luxe e-bike hotel met een royaal ontbijtbuffet, twee keer een driegangen diner, toeristenbelasting, de beschikking over verschillende elektrische fietsen, koffervervoer van hotel naar hotel, pech-onderweg-service en een dikke informatiemap die u thuis ontvangt na boeking of bij de start van uw tour bij hotel Amicitia in Sneek.

Startdag
Hoogseizoen: Naar wens.
Meer informatie over bagageservice kunt u vinden onder  ‘Service’.

Aantal fietsdagen
2 dagen

Start en finish
Hotel Amicitia in Sneek

3-daags halfpension-fietsarrangement van hotel naar hotel met bagagevervoer. Inclusief huur e-bike.

€ 335.00