Grand Café

Vrienden arrangement

Hoe leuk is dat, slapen in een oud Postkantoor! Bent u van plan om naar Leeuwarden te komen? Dan moet u zeker bij Post-Plaza overnachten. Kom met je vrienden gezellig naar Leeuwarden en ontdek de Friese historische hoofdstad!

Post-Plaza is ideaal voor groepen en gezelschappen. Door de locatie zijn alle activiteiten op loop- of fietsafstand. Als echte Liwwadders weten wij ook precies wat er te doen is in de stad Leeuwarden. Maak bijvoorbeeld met een groep een stadswandeling met Henk van A Guide to Leeuwarden, beklim de Oldehove en geniet van het bijzondere uitzicht of maak een boottocht met een electrische Greenjoy sloep. Wij regelen alles!

Het vrienden arrangement is inclusief:
2 x een overnachting op een comfortabele kamer met Fries ontbijt in ons Grand Café.
1 x een drie-gangen diner in het Grand Café en/of privé ruimte.
1 x warm ontvangst met koffie/thee en echt Fries suikerbrood.
Prijs vanaf 79,50 p.p.p.n. op basis van 2 personen per kamer

Aanbieding is geldig bij een minimale reservering van 5 kamers. Het arrangement kan gereserveerd worden via José Drenth josedrenth@post-plaza.nl of via 058-2159317. Liever 1 nacht, dan kan ook, dan maken we graag een voorstel op maat.

Dit ga je doen

Vrienden Arrangement

VRIENDEN ARRANGEMENT

Kom met je vrienden gezellig naar Leeuwarden en ontdek de Friese historische hoofdstad! Het vrienden arrangement is inclusief: 2 x een overnachting op een comfortabele kamer met Fries ontbijt in ons Grand Café 1 x een drie-gangen diner in het Grand Café en/of privé ruimte 1 x warm ontvangst met koffie/thee en echt Fries suikerbrood Prijs vanaf 79,50 p.p.p.n. op basis van 2 personen per kamer Aanbieding is geldig bij een minimale reservering van 5 kamers. Het arrangement kan gereserveerd worden via José Drenth josedrenth@post-plaza.nl of via 058-2159317. Liever 1 nacht, dan kan ook, dan maken we graag een voorstel op maat.