Ga naar inhoud
Favorieten 0

Elfsteden fietsarrangement langs historische logementen

• met bagage- en pech-onderweg-service
• tocht van het ene historische logement naar het andere
• logies + ontbijt + diners
• totale afstand: circa 254 km
• Afstand per dag: 25 - 65 km
• 6 fietsdagen Elfstedentocht langs historische logementen

WOLVEGA (NL) – De Elfstedentocht is een historische schaats- en fietstocht. Voor wie helemaal wil opgaan in de romantische sfeer van een eeuw geleden heeft het bureau voor toerisme van Fryslân, Friesland Holland, een zevendaags arrangement ontwikkeld waarin je in zes verschillende oude, maar comfortabele herbergen, kloosters, stoeterijen en boerderijen overnacht.

De logementen, gelegen in een rustig deel van de binnenstad en op het platteland, beschikken alle over een authentiek restaurant met een typisch Friese keuken. Die is de afgelopen jaren onder invloed van buitenlandse kookstijlen verfijnd en veel gevarieerder geworden. De koks van de kleine stads- en plattelandslogementen, die vaak persoonlijk contact met de gasten hebben, hebben zich bekwaamd in het bereiden van verrassende gerechten: een mix van de Friese, mediterrane en oosterse keuken. Vol trots presenteren de etablissementen, geselecteerd op authenticiteit en originaliteit, ook bieren, whisky’s, vruchtenwijnen en andere streekproducten van het Friese land.

All-in
U overnacht in een comfort kamer op basis van half pension (6 x overnachting, 6 x royaal Fries ontbijt en 6 x driegangenmenu). De reisorganisatie van het bureau voor toerisme levert de routeinformatie, verzorgt het transport van de reiskoffers van logement naar logement en verleent pech-onderweg-service aan fietsers. U zult iedere dag aangenaam verrast zijn!

Startdag
Hoogseizoen: Naar wens.
Meer informatie over bagageservice kunt u vinden onder  ‘Service’.

Aantal fietsdagen
6 dagen

Start en finish
Hotel Jans in Rijs

7-daagse Elfsteden Tour op de fiets langs historische logementen met met bagage- en pech-onderweg-service.

€ 695.00