Ga naar inhoud
Favorieten 0

Pake's Boerderijke

Menaam

Pake's Boerderijke is een gezellig en landelijk gelegen vakantieboerderijtje voor max. 9 pers. nabij viswater. Het huis is van alle gemakken voorzien en je kunt nog in een bedstee slapen. In de stal en in de wei lopen schapen, pony's en een Fries paard.

Pake's Boerderijke nabij Menaam is landelijk gelegen op plm. 7 km. van Leeuwarden en op plm. 15 km. van de Waddenkust. Een dagtocht naar een van de Waddeneilanden is mogellijk.
Het huis kent nog veel authentieke elementen, zoals o.a. een bedstee, maar is ook van alle gemakken voorzien en voor alle seizoenen geschikt om te huren. Wifi aanwezig. 
Inrichting: beneden: entree, ruime (speel)hal, woonkeuken, woonkamer, kelder, 2 bedsteden + 1 slaapkamer,  toilet + royale badkamer met ligbad en inloopdouche.  Boven: 2 ruime slaapkamers + overloop. Buiten: omheinde tuin, beschut zonneterras en veel ruimte. 
De oude hooikapschuur doet nu dienst als overdekt terras waar u ook heerlijk van de barbecue kunt genieten. 
Vanuit Pake's boerderijke kunt u Friesland wandelend, fietsend of met de auto verkennen. Maar ook voor rustgenieters en gezinnen met kinderen is het een goede plek om te zijn. Voor kinderen is het een waar speelparadijs, de tuin is omheind en veel voorzieningen voor (kleine) kinderen zijn aanwezig.
Rondom Pake's boerderijke hebt u grotendeels vrij uitzicht over de landerijen en een visplas waar het leuk vissen is. Een vissteiger, een roeiboot, 3 kleine roeibootjes en 4 sit-on-tp kano's (+ zwemvesten)  zijn aanwezig.
Op stal en in de wei lopen schapen (met in het voorjaar lammetjes), 4 ponys en een Fries paard.  Gasten mogen meehelpen met het verzorgen van de dieren. 
Voor het meenemen van huisdieren graag vragen naar de mogelijkheden. 

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je Pake's Boerderijke

Sânwei 26
9036 VW Menaam
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten