Ga naar inhoud
MAP
vakantiewoning

Vakantiepark De Friese Wadden


Welkom op recreatiepark de Friese Wadden, gelegen in een van de puurste stukjes Nederland, direct aan de Elfstedenroute en aan het sinds kort geopende Elfstedenpad, dichtbij de Waddenzee, in een uniek stukje natuurgebied in Europa. 

Bezoek vanuit ons mooie park de de Waddenzee, waar u kunt wadlopen, zonnebaden en genieten van de natuur.…

Welkom op recreatiepark de Friese Wadden, gelegen in een van de puurste stukjes Nederland, direct aan de Elfstedenroute en aan het sinds kort geopende Elfstedenpad, dichtbij de Waddenzee, in een uniek stukje natuurgebied in Europa. 

Bezoek vanuit ons mooie park de de Waddenzee, waar u kunt wadlopen, zonnebaden en genieten van de natuur. Wandel of fiets over de dijk richting Harlingen, met aan de ene kant uitzicht op de Waddenzee en aan de andere kant uitzicht op een uitgestrekt terpenlandschap met authentieke boerderijen. Harlingen is een schilderachtige havenstad op slechts 14 km afstand. In deze stad kunt u naast een dagje winkelen ook genieten op het strand of het stadhuis, de vuurtoren en de Zuiderhaven bezichtigen. In Harlingen vertrekt tevens de veerboot naar de eilanden Terschelling en Vlieland, die beslist een bezoek waard zijn. Op 5 km afstand van het vakantiehuis bevindt zich de stad Franeker, bekend van de Elfstedentocht. Breng hier een bezoek aan het historische centrum en het planetarium. Op 22 km afstand van het park bevindt zich Leeuwarden, de hoofdstad van Friesland en in 2018 Culturele hoofdstad van Europa. Tijdens minder warme dagen kunt u vanuit dit vakantiehuis met uw kinderen de overdekte speeltuin Aeolus bezoeken. Deze speeltuin, gelegen op 5 km afstand, biedt allerlei uiteenlopende activiteiten. In de glazen piramide valt van alles te ontdekken. Het vakantiehuis bevindt zich op 7 km afstand van overdekt zwembad Bloemketerp in Franeker.

Openingstijden

  • We zijn op elke dag bereikbaar onder telefoonnummer 0518 785 126 of 0031 6 15852438. Indien onze receptie even niet open is, dan is de parkbeheerder na een telefoontje binnen 5 minuten ter plekke.

Prijzen

  • Betaalmogelijkheden: Contant, PIN, Online
  • De prijzen zijn afhankelijk van de gekozen accommodatie en periode. In het hoogseizoen alleen weekverhuur mogelijk. Verhuur mogelijk vanaf 3 dagen. Aankomsten, behoudens hoogseizoen, op elke dag van de week.
  • Per week vanaf: € 225,00
  • Per weekend vanaf: € 142,50
  • Per midweek vanaf: € 142,50
  • Per dag vanaf: € 23,75
  • Bedlinnen p.p.: € 7,50
  • Eindschoonmaak vanaf: € 45,00
  • Borg: Ja

In de buurt

Toon resultaten

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws, tips en aanbiedingen van Friesland.nl


Menselijke validatie is mislukt

Lees hier hoe wij omgaan met je gegevens