Ga naar inhoud
MAP
De Deneb

Yachtrental De Pream


"Friese motor Tjalken" Dit jaar bestaat de friese tjalk 100 jaar en dat willen we met u vieren!!! 
Uiteraard met een vroegboek korting van 10 % en een tank tegoed bon voor elke periode dat u gaat varen, gaat u alleen, met z´n tweeen, het hele gezin of gezellig met vrienden, wij geven iedereen een gratis proefvaart, uitleg en advies waar u ook naar toe wilt.
Door de geringe doorvaarthoogte, diepgang en breedte van het schip ontdekt u de mooiste plaatsen in Friesland.  U vaart daar waar anderen niet kunnen varen! Onze gezellige huisjes op het water zijn voorzien van ruime zithoek, 2 slaapkajuiten, ingerichte keuken en eigen toilet aan boord.

www.yachtrental.nl

Contact

Adres:
Buitenstvalaat 15
9204KX Drachten
Plan je route
Afstand:

Toegankelijkheid

Voor bezoekers met een rolstoel 2 van de Tjalken (Gienah en Hamal) zijn voorzien van een zogenaamde "relingdeur" hierdoor kan een rolstoel makkelijk in de boot geplaatst worden. In de boot zelf is genoeg ruimte om te draaien. (Ook voor senioren en honden is dit een makkelijkere optie) Voor blinden of slechtzienden Er is helaas geen extra "steunreling", waardoor over boord vallen wordt verhindert. Voor bezoekers die slecht ter been zijn Door de 2 relingdeurtjes is het makkelijk in en uit de boot te komen, waardoor het voor iedereen toegankelijk is. Voor doven of slechthorenden Prima Voor bezoekers met een assistentiehond Altijd welkom!

Openingstijden

  • u krijgt een vrijblijvende offerte bij aanvraag.

Neem alvast een kijkje

Prijzen

  • Vaste prijsvan € 484,00 tot € 995,00
  • Eindschoonmaak vanaf: € 45,00
  • Betaalmogelijkheden: Online

In de buurt

Toon resultaten

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws, tips en aanbiedingen van Friesland.nl


Menselijke validatie is mislukt

Lees hier hoe wij omgaan met je gegevens