Ga naar inhoud
Favorieten 0

Friese Meren Villa's

Echtenerbrug

Friese Meren Villa's is een jong en dynamisch bedrijf die zich specialiseert in de verhuur van hoogwaardige villa's aan de Friese Meren.

Friese Meren Villa's is geopend vanaf september 2017 en is een park in ontwikkeling. Friese Meren Villa's, een prachtige uitvalsbasis voor een actieve of ontspannen vakantie op en rond het water. Ideaal gelegen aan de rand van het pittoreske dorp Delfstrahuizen met een waanzinnig uitzicht over het Tjeukemeer, met nabij gezellige restaurants, terrassen en winkeltjes.

De onder architectuur gebouwde rietgedekte villa's zijn zo gesitueerd dat uw privacy en uitzicht zijn gegarandeerd. De Watervilla's zijn in het bezit van particuliere eigenaren waardoor de inrichting per villa verschilt. Alle villa's zijn rookvrij en in enkele villa's zijn huisdieren toegestaan. De watervilla's zijn zeer geschikt voor families en gezinnen en worden niet verhuurd aan (groepen) jongeren, en sportverenigingen.

Alle luxe in één huis

Alle luxe Watervilla's die de Friese Meren Villa's verhuurt, zijn van alle gemakken voorzien. Voor uw aankomst maken wij graag de bedden voor u op en verzorgen wij voor alle gasten een handdoeken pakket. Onze villa's zijn stijlvol ingericht en beschikken over uitgebreide en luxe voorzieningen, onder andere een design keuken met uitgebreide apparatuur, wasruimte voorzien van wasmachine en droger, smart televisies, internet op alle kamers, boxsprings met hoogwaardige matrassen, buiten meubilair en privé aanlegsteiger.

Van 2 tot 12 personen

Onze villa's beschikken over veel ruimte en luxe voorzieningen. De open en ruime indeling zorgt ervoor dat onze villa's uitermate geschikt zijn voor gezinnen en families tot 12 personen. Wanneer u ervoor kiest om met meerdere gezinnen bij ons een villa te huren bieden onze Watervilla's voldoende ruimte om u even terug te trekken. Veel van onze Watervilla's zijn uitgerust met slaapkamers met ensuite badkamer en smart t.v.

Hier vind je Friese Meren Villa's

Adres:
Friese Meren Villa's
Hoofdweg 104
8539 ST Echtenerbrug
Plan je route
Afstand:
Toon resultaten