Ga naar inhoud
MAP

Kabouterpad Oudemirdum

30 minuten (1,0 km)

Vrolijke kaboutertjes wijzen je de weg door het bos Elfbergen. Dit leuke kabouterpad is voor de allerkleinsten. Langs het Kabouterpad staan vrolijk gekleurde kaboutertjes die de kinderen vragen om te voelen, tellen, zingen, meten springen en meer. In je kabouterboekje zie je welke opdracht of spelletje bij welke kabouter hoort. Het kabouterpad duurt ongeveer 1 uur en is leuk te combineren met een picknick. Picknicktafels staan bij de vijver en langs het brede zandpad vanaf de werkschuur van Staatsbosbeheer richting de vijver. 

Het kabouterboekje koop je bezoekerscentrum Mar en Klif voor €3,50. Je krijgt er een leuke kaboutermuts bij! Vanaf daar is het 10 minuten fietsen naar het Kabouterpad in het bos Elfbergen. Ben je met de auto dan kun je parkeren bij NatuurSchuur Gaasterland en is het een paar minuten lopen naar het Kabouterpad.

Dit ga je zien

Startpunt: Bezoekerscentrum Mar en Klif
De Brink 4
8567 JD Oudemirdum
Eindpunt: NatuurSchuur Gaasterland
De Houtwâl 2
8567 HN Oudemirdum

Beschrijving

Startpunt: Bezoekerscentrum Mar en Klif
De Brink 4
8567 JD Oudemirdum

Het kabouterpadboekje koop je bij Bezoekerscentrum Mar en Klif. Vanaf daar is het 10 minuten fietsen naar het Kabouterpad in het bos Elfbergen. Ben je met de auto dan kun je parkeren bij NatuurSchuur Gaasterland. Vanaf daar is het een paar minuten lopen naar het Kabouterpad.

Eindpunt: NatuurSchuur Gaasterland
De Houtwâl 2
8567 HN Oudemirdum

Kenmerken

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws, tips en aanbiedingen van Friesland.nl


Menselijke validatie is mislukt

Lees hier hoe wij omgaan met je gegevens