Ga naar inhoud
Favorieten 0

SUPclean-up

Grou

Door het vergroten van de SUPclean-up beweging verkleinen we de bijdrage aan de Plastic soup

Wil jij iets betekenen voor het milieu? Of ben je toe aan een leuk, uniek, ontspannen en verantwoord avontuur op de SUP?

Kies dan voor een SUPclean-up uitje!  Suppen op een locatie naar wens en het water schoner achterlaten dan toen je opstapte. Hoe leuk is dat?! Onze SUPclean-up is een duurzaam (bedrijfs)uitje waarbij je het water op gaat om vanaf een SUP board zwerfafval op te ruimen. Het is een makkelijke en tegelijkertijd sportieve manier om bij te dragen aan schoner water en daarmee de vermindering van de Plastic Soup. Samen met je collega’s of vrienden(innen) iets doen voor de natuur geeft niet alleen een goed gevoel, je zult zien dat het ook nog een leuke strijd wordt wie het meeste en/of bijzonderste stuk afval uit het water vist. Je zult al snel merken dat iedereen ook fanatiek wordt in het zwerfafval vissen.

Doordat we dit vanaf een SUP board uit het water vissen is het ook nog een goede oefening in balans vinden. Balans vinden op je board is net als balans vinden op je werk, binnen je team en in het leven. Het schept een band, draagt bij aan teambuilding, zingeving én je levert een positieve bijdrage aan de samenleving en jouw medewerkers.

Afstand tot jouw locatie:

Hier vind je SUPclean-up

Wilhelminastraat 3
9001 HH Grou
Plan je route

vanaf jouw locatie

Toon resultaten