Ga naar inhoud
Favorieten 0

Watersportcamping Heeg

Heeg

Groene camping aan open vaarwater. Zeer geschikt voor de ontwortelde, ietwat rebelse, Randstedeling die opzoek is naar prachtige verhalen, onvergetelijke tijd. In een wereld vol kansen, mogelijkheden gaat Watersportcamping Heeg terug naar de essentie.

Watersportcamping Heeg is een groene camping aan open vaarwater. Zeer geschikt voor de ontwortelde, ietwat rebelse, Randstedeling die opzoek is naar avontuur en een toffe tijd.

In een wereld vol kansen en mogelijkheden gaat Watersportcamping Heeg op vernieuwende wijze terug naar de essentie! Dit is de groene camping aan open vaarwater met kampeerplaatsen en meer!

Ze willen graag verrassen, op een eigentijdse en onbevangen manier, als First movers een andere camping ontwikkelen. Deze originele, Friese camping durft risico's te nemen en gaat zijn eigen gang! Ze hechten ook veel waarde aan het persoonlijke contact en kijken graag met de gast samen hoe ze de ultieme vakantie kunnen ontwikkelen.

Wees welkom en ontdek Friesland op een echte manier. 

Watersportactiviteiten
Wij verhuren zeilboten, S.U.P. boards, kano's, (wind) surfplanken en sloepen. Hier kun je gelijk gebruik van maken bij ons eigen strandje op de camping! Voor meer informatie bezoek deze pagina.

Kamperen
Of je nu een toeristisch plekje of een seizoenplaats wil boeken, in een tent, caravan, camper, chalet of andere leuke manier van kamperen, het kan hier allemaal! Hier kun je onze plekken op het gemak bekijken. Wist je dat wij binnenkort het meest duurzame tentenkamp ter wereld op de camping krijgen? Het Blue Loop project bestaat uit tenten gemaakt van oude spijkerbroeken. Benieuwd? Houd onze website voorlopig dan even in de gaten voor updates! 

Arrangementen
Ook hangt het echt niet helemaal van jezelf af om een vakantie te boeken, wij hebben namelijk al arrangementen voor jou samengesteld! Daar zit vast ook iets voor jullie bij! Kijk gauw naar onze arrangementen

Handige informatie
Al onze prijzen, brochure aanvragen en plattegrond kun je gemakkelijk vinden door op de hyperlinks te klikken!

Hopelijk zien we je snel! Wolkom en oant sjen!

Toon resultaten