Ga naar inhoud
Favorieten 0

Last In Line + Back to Boogie Wonderland

Dit evenement heeft al plaatsgevonden

Leeuwarden

Zoals elk jaar presenteert D'Drive een nieuwe lichting afstudeerders die de opleiding Muzikant hebben voltooid. Deze avond zijn de afstudeeropdrachten van Hylco Kootstra (Last In Line) en Milan Kienstra (Back to Boogie Wonderland) te bewonderen.

Zoals elk jaar presenteert D'Drive een nieuwe lichting afstudeerders die de opleiding Muzikant hebben voltooid. Dit jaar zijn de concerten weer heel uiteenlopend en zijn er diverse genres vertegenwoordigd. Kom je verbazen en jong talent supporten. Deze avond vallen de afstudeeropdrachten van Hylco Kootstra (Last In Line) en Milan Kienstra (Back to Boogie Wonderland) te bewonderen.

Last In Line
‘Rock ‘n roll for life’ Dat is het motto van deze band. Last In Line is een band die houdt van rock en metal spelen. Een scheurende stem, een knallende gitaar en een solide ritmesectie die gas geeft. Met Lars Rietkerk die zingt, afstudeerder Hylco Kootstra op de gitaar, Milan Kienstra op basgitaar en Senne Van Zelm op de drums. Inspiratie haalt de band uit classic rock zoals DIO en Bob Seger.

Back to Boogie Wonderland
Stap weer terug in de jaren 70! Back to Boogie Wonderland is een project ontstaan uit een gedeelde liefde voor jaren 70 soul, funk en discomuziek. Het afstudeerconcert van Milan Kienstra heeft als doel om deze muziek opnieuw in de spotlight te zetten. Van Earth, Wind & Fire tot CHIC en van Michael Jackson tot Parlement. Kom langs bij dit optreden en beleef de muziek zoals vroeger.

Wanneer:
t/m 28 maart
Prijsinformatie:
Vanaf € 7,50

Hier vind je Last In Line + Back to Boogie Wonderland

Neushoorn Leeuwarden
Ruiterskwartier 41
8911 BP Leeuwarden
Plan je route

Toon resultaten