Direkt zum Hauptinhalt
Favoriten 0

OOST

Vlieland

Een smaakvol en ‘anders-dan-anders’ strandpaviljoen en restaurant. Ongedwongen luxe met een gevoel van vrijheid. Goede, verse producten met een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding. Het beste uit de Wadden- en Noordzee, en dat alles op een unieke locatie.

Een smaakvol en ‘anders-dan-anders’ strandpaviljoen en restaurant op Vlieland. Ongedwongen luxe met een gevoel van vrijheid. Goede, verse producten met een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding. Het beste uit de Wadden- en de Noordzee, en dat alles op een unieke locatie: OOST!

De kaart wordt overdag bepaald door de prachtige Noordzee! Zeebaars, oesters, kokkels, mosselen, scheermessen, garnalen, inktvis en natuurlijk zeewier. In de avond wordt er een 4-gangen surprise menu geserveerd, bestaand uit wat de zee aanbiedt. Er wordt gewerkt met kraak verse vis en de gerechten worden bereid met  zo veel mogelijk lokale producten.

Het koksteam is ambachtelijk en authentiek, er wordt gewerkt met de KOPA houtskooloven. Daarmee functioneert het paviljoen volledig gasvrij. In culinaire zin is het traditioneel: de duurzaam gevangen vis wordt bereide met verse ingrediënten. Precies genoeg, zodat de smaken puur blijven en de smaakpapillen optimaal gestimuleerd worden.

Kies je voor Oost, dan kies je voor duurzaam:

  • Waterbesparende hulpmiddelen 
  • Zorgt voor lokale werkgelegenheid
  • Werkt met lokale producten 
  • En nog veel meer...
Zeige Suchergebnisse