Direkt zum Hauptinhalt
Favoriten 0

B&B Gasthuisstraat Dokkum

Dokkum

In het hart van de binnenstad van Dokkum vindt u ons prachtige appartement met een dakterras van maar liefst 30M2. Met volop uitzicht op de charme van Dokkum! Het appartement is compleet nieuw en sinds Mei 2021 klaar voor de verhuur.

In het hart van de binnenstad van Dokkum vindt u ons prachtige appartement met een dakterras van maar liefst 30M2. Met volop uitzicht op de charme van Dokkum! Het appartement is compleet nieuw en sinds Mei 2021 klaar voor de verhuur. Met een industriële maar warme sfeer hebben we een uniek plekje weten te creëren.

Bedrijfsinformatie

Wij zijn Elise (25) & Monique (30), uw gastvrouwen tijdens het verblijf. B&B Gasthuisstraat is onze eerste en dus ook enige locatie op dit moment. Dit maakt je verblijf extra aangenaam. Je kunt ons contacten voor tips en vragen, om zo je verblijf optimaal te gebruiken. In ons dagelijks leven zijn wij ieder fulltime werkzaam, maar hospitality giert door ons bloed. Vandaar dat we bezig zijn om onze dromen te verwezenlijken en B&B Gasthuisstraat is daar de prachtige start van!

Informatie over de buurt

Dokkum verkoopt zichzelf, als u er eenmaal geweest bent, komt u altijd terug! Dokkum heeft een hele rijke historie, met de daarbij behorende prachtige oude binnenstadpandjes. Veel is in oude ere hersteld. Dit maakt Dokkum de mooiste stad van Friesland. Verder beschikken we over de 11 steden fontein, het keerpunt van de 11 steden tocht, de prachtige Bonifatius kapel, een tweetal bierbrouwerijen, veel eigen ondernemers en dus leuke boetiekjes, de leukste terrassen, maar is het ook een ideale uitvalsbasis in combinatie met de waddeneilanden, Ameland en Schiermonnikoog. Binnen 25 minuten bent u in Leeuwarden, de hoofdstad van Friesland.

Hier finden Sie B&B Gasthuisstraat Dokkum

Adresse:
B&B Gasthuisstraat Dokkum
Gasthuisstraat 4 a
9101LD Dokkum
Route planen
Entfernung:
Zeige Suchergebnisse