Direkt zum Hauptinhalt
Favoriten 0

Camperplaats en Jachthaven de Appelhof

Wommels

Een recreatieplek op een unieke locatie, aan het water in een groene omgeving en op steenworp afstand van Wommels.

Een recreatieplek op een unieke locatie, aan het water in een groene omgeving.

Camperplaatsen
Onze camperplaatsen direct aan het water midden in het groene hart van Wommels. De plaatsen zijn verhard en ruim opgezet. U kunt kiezen uit camperplaatsen direct aan het water, aan de jachthaven of op het grasveld nabij. 

Jachthaven
Onze jachthaven biedt ruimte voor ruim 25 ligplaatsen, zowel vaste ligplaatsen als voor passanten. De kleinschaligheid, rust en daarbij behorende sfeer is wat hier de mensen aanspreekt! Daarbij zijn er uitstekende voorzieningen aanwezig om voor een nachtje aan te meren en het levendige Wommels verder te verkennen.

Wommels is een dorp dat alle faciliteiten heeft op loopafstand (200m): van een Jumbo, kapper en horeca maar ook op cultureel gebied. Centraal gelegen tussen de omringende Friese steden: Bolsward, Leeuwarden, Sneek, Harlingen of Franeker. Bereikbaar door een van de mooie fietsroutes te volgen. Blijft u liever bij de boot of camper? Dan kunt u heerlijk vissen. 

De locatie zelf kenmerkt zich door kwaliteit en de charme van de kleinschaligheid. Er is een schoon sanitair gebouw, water aanwezig, en ook het vuilwater afvoer of legen van het chemisch toilet is mogelijk. Iedere plek is voorzien van elektra. Met rust, ruimte en een groene omgeving is het genieten op de Appelhof. 

Afstand tot jouw locatie:

Hier finden Sie Camperplaats en Jachthaven de Appelhof

Terp 12
8731 AZ Wommels
Route planen

vanaf jouw locatie

Zeige Suchergebnisse