Direkt zum Hauptinhalt
Favoriten 0

SUP Skool Dokkum

Dokkum

Kom gezellig suppen of kanovaren in Dokkum. Met 60 SUP boards van beginners- tot gevorderd, een BIG SUP (10 p.), diverse kano's en een partyboot faciliteren wij uw beleving op het water. SUP-clinics, verhuur & lessen. Het leukste uitje van Dokkum!

Beleef de stadsgrachten van Dokkum vanaf de SUP. Vaar langs de mooie stadspanden, de oude molens en niet te vergeten het Elfsteden keerpunt, te herkennen aan de schaatsbankjes aan de kade. Een rondje suppen door de prachtige stadsgrachten duurt ca. 1,5 uur.
Huurtarief: Je kunt bij ons een board huren voor € 15,= per 1,5 uur.
(v.a. 14 jaar en zwemdiploma verplicht!) In de leeftijd 9-14 onder begeleiding van een volwassene. Suppen met 1,5 m afstand is prima te doen – wij volgen hierin de RIVM richtlijnen via het Watersportverbond.

SUP Skool Dokkum verzorgt SUP-verhuur, SUP-Clinics, SUP-lessen, Friday Night SUP, Tourtochten, SUP Yoga, SUP Pilates en andere SUP activiteiten in en rond Dokkum. Voor een vrijgezellenfeest, familie- / personeelsuitje, vriend & vriendinnen uitje of een andere gelegenheid is SUPpen bij uitstek een geschikte activiteit. SUP Skool Dokkum maakt het mogelijk!

Wilt u meer weten over SUPpen en de mogelijkheden. Neem gerust contact op.

Graag tot ziens op de SUP.

Jacqueline en Team SUP Skool Dokkum 
Gecertificeerde SUP instructeurs van het Watersportverbond & Paddlefit instructeur en in bezit van EHBO-certificaat. 

Afstand tot jouw locatie:

Hier finden Sie SUP Skool Dokkum

SUP Skool Dokkum
Van Kleffenstraat 8
9101 CM Dokkum
Route planen

vanaf jouw locatie

Zeige Suchergebnisse