Direkt zum Hauptinhalt
Favoriten 0

Camperpark Kuikhorne

De Westereen

Camperpark Kuikhorne is centraal gelegen tussen Dokkum en Leeuwarden, in het mooie Friese Wouden gebied. Een ideale uitvalsbasis voor prachtige fiets en wandeltochten! Fiets o.a. naar de prachtige stad Dokkum, of huur een sloep.

Camperpark Kuikhorne is gelegen op het terrein van Jachthaven Kuikhorne. Bij onze jachthaven in Friesland beschikken wij over 50 camperplaatsen. U kunt kiezen uit camperplaatsen direct aan het vaarwater, aan de haven of op het grasveld met uitzicht over de haven. De hele dag geniet u van het vertier in de jachthaven en de boten die voorbij varen.

In de omgeving van de jachthaven kunt u heerlijk fietsen en wandelen, en natuurlijk een hengeltje uitgooien. De dorpen De Westereen en Feanwâlden liggen op een steenworp afstand en hebben naast veel winkelvoorzieningen ook een treinstation. Ideaal voor een dagje Leeuwarden of Groningen met de trein. Wij hebben diverse fiets-en wandelroutes voor u klaar hangen in de publikatiebak aan het sanitairgebouw. Fiets o.a. bijvoorbeeld langs het water naar de prachtige 11-stedenstad Dokkum met de molens, bolwerken, leuke winkelstraten, de Bonifatiuskapel en prachtige gevels! 
Of maak een mooie wandeling door natuurgebied De Houtwiel of it Bûtefjild.

U kunt ook een Maril sloep bij ons huren om de prachtige omgeving ook vanaf het water te ontdekken.  

Huur bij ons een solide Maril sloep 5.70,  625 of 7.25 en beleef de Friese Wouden eens vanaf het water. Lekker zonnen, luieren, vissen, zwemmen of gewoon genieten van alles wat dit mooie gebied u te bieden heeft.

Wilt u een sloep huren in Dokkum en van deze stad genieten met zijn prachtige gevels, oude bolwerken en historische binnenstad, of ontdekt u liever het prachtige natuurgebied van Nationaal Park de “Alde Feanen” bij Earnewald? De mogelijkheden zijn eindeloos.


Wij zijn geopend van 15 maart tot 1 november. Het reserveren van een camperplaats is niet mogelijk.

Wij verhuren ook chalets aan de jachthaven. Ideaal voor familie, vrienden of kennissen die niet over een camper  beschikken.

Accommodatietype:
Chalet
Maximale groepsgrootte:
geen maximum
Aantal ligplaatsen:
225

Hier finden Sie Camperpark Kuikhorne

Adresse:
Kûkhernsterwei 31
9271 HD De Westereen
Route planen
Entfernung:
Zeige Suchergebnisse