Direkt zum Hauptinhalt
Favoriten 0

Vakantiehuizen aan het Piel

Gaastmeer

9 geschakelde woningen aan het water in Gaastmeer met vrij uitzicht, twee parkeerplaatsen, sportterrein, aanlegsteigers, optimisten te huur. Voor 6 - 9 personen. Unieke locatie.

De vakantiehuizen aan het Piel zijn sinds begin 2001 in particulier bezit. Vele jaren werden deze onderhouden en verhuurd door de Stichting Ichthus. Deze activiteiten zijn overgenomen door de eigenaren binnen de beheervereniging Het Piel. Daarbij is het karakteristieke aanzicht van de huizen, vooral vanaf het Piel gezien, behouden.
Het interieur van alle huizen is inmiddels vernieuwd, en de huizen zijn geïsoleerd en van centrale verwarming voorzien. De uitrusting is gemoderniseerd en de buitenkant opgeknapt. Hierdoor zijn de huizen het gehele jaar te gebruiken. Lijkt schaatsen op natuurijs voor de deur en langs de meerranden u ook niet fantastisch?

Het vakantiepark is zeer rustig gelegen. Direct aan het Piel met het zicht op het Heegermeer en de Fluessen. Het park omvat 9 geschakelde vakantiehuizen, waarvan er 6 de voorzijde op het zuiden hebben (huis nummer 8, 9, 10, 11, 12 en 13) . 2 Woningen richten zich op het westen en hebben een uitzicht op de gezellige, oude haven (huis nummer 4 en 6). Het negende huisje heeft een fantastisch uitzicht op het Friese landschap met het Heegermeer in de verte (huis nummer 5). Rondom het park is er veel groen, dat door de beheervereniging steeds verder wordt ontwikkeld. Voor de bewoners zijn er per huisje twee eigen parkeerplaatsen.

Afstand tot jouw locatie:

Hier finden Sie Vakantiehuizen aan het Piel

Vakantiehuizen aan het Piel
Pieldyk 4- 13
8611 JV Gaastmeer
Route planen

vanaf jouw locatie

Zeige Suchergebnisse