Direkt zum Hauptinhalt
Favoriten 0

Kiteschool Loopy

Workum, Mirns en Kornwerderzand

Kiteschool Loopy is ontstaan uit liefde. Liefde voor het les geven met elkaar. Wij geven al ruim acht jaar kitesurflessen en zijn samen op prachtige plekken in de wereld geweest om samen meer dan 1000 mensen les te mogen geven. Hier zagen we verschillende...

Hier schon mal ein Vorgeschmack

Kiteschool Loopy is ontstaan uit liefde. Liefde voor het les geven met elkaar. Wij geven al ruim acht jaar kitesurflessen en zijn samen op prachtige plekken in de wereld geweest om samen meer dan 1000 mensen les te mogen geven. Hier zagen we verschillende lesmethoden en kwamen vele verschillende mensen van alle leeftijden voorbij. Door de jaren heen zijn we tot dezelfde lesmethode gekomen waarbij iedereen op de veiligste en snelste manier leert kitesurfen. 

Wij stellen de kwaliteit en veiligheid van onze lessen voorop. Daarom geven wij alleen duo en privé lessen zodat je snel vooruitgang ziet en voor je het weet op de plank staat! Ook laten we je niet alleen tot dat je een vertrouwd gevoel hebt met de kite en alle veiligheidsinstructies hebt gehad. 

Bij Kiteschool Loopy staat er altijd een positieve instructeur naast je die je de juiste aanwijzingen geeft. Door onze ervaring zien en voelen we gelijk aan wat iemand nodig heeft om een zelfstandige kitesurfer te kunnen worden. We hopen veel mensen blij te mogen maken met onze kitesurflessen dit seizoen. 

Wij bevinden ons op verschillende locaties in Friesland aan het IJsselmeer afhankelijk van de windrichting. Voorafgaand aan de les nemen we contact met je op om de windverwachting en locatie met je te bespreken.

Afstand tot jouw locatie:

Hier finden Sie Kiteschool Loopy

Diverse plekken in Friesland
8752 Workum, Mirns en Kornwerderzand
Route planen

vanaf jouw locatie

Zeige Suchergebnisse