Direkt zum Hauptinhalt
Favoriten 0

Restaurant 't Jagertje

Langweer

Proef de Sfeer in Langweer. Restaurant 't Jagertje is al 35 jaar een vertrouwd adres op culinair gebied en een begrip in Friesland. Restaurant t Jagertje is centraal gelegen in Langweer, watersportdorp in hartje Friesland.

Proef de Sfeer in Langweer. Restaurant 't Jagertje is al 35 jaar een vertrouwd adres op culinair gebied en een begrip in Friesland. Restaurant 't Jagertje is centraal gelegen in Langweer, watersportdorp in hartje Friesland. Onder leiding van eigenaar en Chef kok Willem van der Hout wordt er op hoog culinair niveau gekookt. In de keuken wordt gewerkt met regionale ingrediënten en streekproducten.

Restaurant 't Jagertje is lid van Fryslân Culinair, staat hoog aangeschreven in de Nederlandse restaurantgidsen en kreeg van de prestigieuze internationale restaurantgids Michelin een Bib Gourmand. Deze bijzondere onderscheiding (voor Friesland slechts 4 adressen) geldt voor restaurants waar goede maaltijden geserveerd worden met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Exclusieve gerechten van het restaurant zijn o.a. de snoekbaars uit de Langweerder Wielen en gerookte paling. Tot ziens in restaurant 't Jagertje te Langweer.

Zeige Suchergebnisse