Direkt zum Hauptinhalt
Favoriten 0

Gortershoek

Haule

Een ideale plek voor uw groep om ongestoord te genieten van elkaar en de prachtige omgeving. Wat de accommodatie uniek maakt is de vrije ligging: midden in de weilanden met een prachtig uitzicht.

Midden in het bosrijke gebied van Zuidoost-Friesland, net buiten het lieflijke dorpje Haule, ligt deze voormalige boerderij. Een oprit van bijna een halve kilometer lang scheidt de immer hectische buitenwereld van deze oase van rust midden in de natuur. De accommodatie is een rustieke Friese boerderij op een royaal perceel, dat heerlijk vrij gelegen is. Het oog reikt hier ver, via de nabijgelegen bossen over de omringende weilanden tot aan de wijde horizon.

De groepsaccommodatie bevindt zich in de voormalige stal. Er zijn vier kamers, 12 bedden, twee toiletten en twee douches. Vanuit de zithoek met open haard heb je een adembenemend uitzicht over de uitgestrekte weilanden. Het terras grenst aan de zitkamer. In de boerderij, het gebouw direct naast het natuurhuisje, is een sfeervolle eetkeuken (alleen voor gasten) en in de tuin vind je een hottub, vuurpit en overkapt terras.

Afstand tot jouw locatie:
Zeige Suchergebnisse