Direkt zum Hauptinhalt
Favoriten 0

E-bike oplaadpunt- IJsboerderij Boereiis

Akkrum

Lekker uitrusten en je e-bike opladen kan bij IJsboerderij Boereiis. Op de IJsboerderij  gelegen tussen Terherne en Akkrum, maken wij sinds 1999 heerlijk vers roomijs en kunnen de kinderen heerlijk spelen in de prachtige speeltuin!

Lekker uitrusten en je e-bike opladen kan bij IJsboerderij Boereiis. Op de IJsboerderij  gelegen tussen Terherne en Akkrum, maken wij sinds 1999 heerlijk vers roomijs en kunnen de kinderen heerlijk spelen in de prachtige speeltuin!  Geniet op het terras met wat lekkers, of doe even een rondje over de boerderij. We verzorgen ook kinderfeestjes, schoolreisjes en verkopen heerlijke streekproducten in onze winkel!

Van de verse melk van onze eigen koeien en Italiaanse grondstoffen wordt op ambachtelijke wijze, heerlijk Fries roomijs gemaakt. Het hele jaar door is er keuze uit verschillende soorten ijs, waaronder ook sorbetijs en suikervrij ijs. Wij verkopen ons ijs los per bolletje of in verschillende maten bekers. Ook om mee te nemen naar huis of vakantieadres. Het productieproces wordt enkele malen per jaar getoetst door een onafhankelijk controlebureau. IJsboerderij Boereiis is aangesloten bij het COKZ.

Afstand tot jouw locatie:

Hier finden Sie E-bike oplaadpunt- IJsboerderij Boereiis

Jinshuzen 2
8491 MR Akkrum
Route planen

vanaf jouw locatie

Zeige Suchergebnisse