Direkt zum Hauptinhalt
Favoriten 0

Vakantiehuis bij het Rijsterbos

Rijs

Ons vakantiehuisje staat in Rijs in de voormalige gemeente Gaasterland, naast een mooie authentieke Friese stelpboerderij en fungeerde vroeger als stookhok van de boerderij. Gaasterland staat bekend om zijn bossen en glooiende landschappen.

Ons vakantiehuisje staat in Rijs in de voormalige gemeente Gaasterland, naast een mooie authentieke Friese stelpboerderij en fungeerde vroeger als stookhok van de boerderij. Gaasterland staat bekend om zijn bossen en glooiende landschappen. Tevens is Gaasterland bekend vanwege zijn vele watersport aangelegenheden.

Het vakantiehuisje is grondig gerenoveerd en van alle gemakken voorzien. In 2019 is er een nieuwe keuken geplaatst. Het heeft een eigen ingang en een groot terras. Vanuit de woonkamer heeft u een schitterend uitzicht op het Rijsterbos en de landerijen. Rijs ligt in het zuidwesten van Friesland in de Gaasterlandse bossen en 2 kilometer vanaf het IJsselmeer.

Gaasterland is een prachtig rustig gebied met veel fiets- en wandelgelegenheden. In het Rijsterbos en de omgeving zijn vele fraaie wandelroutes. Tevens is er een fietsroute netwerk in de Zuidwesthoek van Friesland opgezet. In het vakantiehuisje zijn wandel- en fietsroutes aanwezig.

Afstand tot jouw locatie:

Hier finden Sie Vakantiehuis bij het Rijsterbos

Leise Leane 1
8572 WH Rijs
Route planen

vanaf jouw locatie

Zeige Suchergebnisse