Direkt zum Hauptinhalt
Favoriten 0

Kampeerterrein Stortemelk

Vlieland

Sfeervol kamperen in de duinen aan zee, wakker worden met het geluid van de branding. Stortemelk is een kampeerterrein waar men nog echt kampeert in tenten, dicht bij de elementen. Een plek waar jong en oud een onvergetelijke vakantie beleven.

Kampeerterrein Stortemelk is een kampeerterrein waar men nog echt kampeert in tenten. Dicht bij de elementen, in een natuurlijk duingebied, slechts een duinenrij verwijderd van het Noordzeestrand en rondom alleen maar weidse luchten. Waar altijd een frisse zeebries staat, waar jong en oud onvergetelijke vakanties beleven en waar je niet hoeft uit te leggen waarom het alweer de zoveelste keer is dat je er komt.​

Het is op Stortemelk sfeervol kamperen in de duinen aan zee, wakker worden met het geluid van de branding. Heerlijk voor je tent 's avonds een wijntje drinken met de buren, kijkend naar de mooiste zonsondergangen. De kinderen zie je overdag alleen als ze honger krijgen, zoveel valt er te spelen en te doen.

In het voorseizoen is het heerlijk rustig en tijdens hoogzomer kun je bij de Bolder terecht op het zonnige terras en in het grandcafé voor een hapje en drankje. Ook voor het uitgebreide Bolder-programma in de Kleine en Grote Zaal voor muziek of theater en bijvoorbeeld het dagelijkse kinderknutseluur.

Kampeerterrein Stortemelk is geopend van 30 maart tot 31 oktober. Stortemelk heeft ook boshuisjes en duinhuisjes voor elk jaargetijde - en voor tijdens het kampeerseizoen een divers aanbod aan fraaie huurtenten.

Kies je voor Kampeerterrein Stortemelk, dan kies je voor duurzaam: 

  • Waterbesparende hulpmiddelen 
  • Maakt gebruik van biologisch afbreekbaar materiaal 
  • Zorgt voor lokale werkgelegenheid
  • En nog veel meer...
Afstand tot jouw locatie:

Hier finden Sie Kampeerterrein Stortemelk

Kampweg 1
8899BX Vlieland
Route planen

vanaf jouw locatie

Zeige Suchergebnisse