Direkt zum Hauptinhalt
Favoriten 0

Grytmanshoeve

Nijewier

Ons ruime vakantiehuis (200m2) is vrij gelegen tussen Dokkum en de Waddenzee, in een prachtige boerderij uit 1848. Door de centrale ligging stap je binnen enkele minuten op de boot naar 1 van de eilanden, ga je wadlopen of stap je op de fiets. Rondom is 6...

Kom onbezorgd genieten van een rustig en ontspannen verblijf bij de Grytmanshoeve. Een prachtige boerderij uit 1848 aan de rand van het Friese dorpje Nijewier tussen Dokkum en de Waddenzee.

Het vakantiehuis is ruim 200m2 groot en beschikt over meerdere ruimtes. Er zijn 3 slaapkamers, 2 badkamers / 1 slaapkamer met badkamer ensuite, 4 toiletten, een ruime living, eetkamer met een grote tafel om bordspelletjes te spelen, een keuken en grote binnentuin/lounge op de 1ste etage. Er is een tv met uitgebreid zenderpakket, Netflix en gratis wifi. 

Buiten is er heel veel ruimte (6000m2) om te spelen, een afsluitbare privé tuin, een boekje te lezen of even te zonnen. Er is een fijne loungeset, picknicktafel en bbq. Honden zijn welkom bij een boeking van het vakantiehuis (max 2 per boeking)

Midden tussen de weilanden staan onze 2 glampingtenten, geschikt voor 2 personen en met prive sanitair. Dagelijks verzorgen wij een vers ontbijt bij de tent en geniet u van de mooie vergezichten. 

Accommodatietype:
Vakantiehuis
Aantal slaapkamers:
3 slaapkamers
Aantal personen:
max. 6 personen
Groepsgrootte event:
max. 6 personen
Afstand tot jouw locatie:

Hier finden Sie Grytmanshoeve

Grytmanshoeve
Grytmanswei 1
9138TD Nijewier
Route planen

vanaf jouw locatie

Zeige Suchergebnisse