Direkt zum Hauptinhalt
Favoriten 0

Ateliers Majeur

Heerenveen

Wij zijn een netwerkorganisatie in Heerenveen die gelooft in de kracht van kunst én cultuur bij de vorming van kinderen, jongeren en kwetsbare doelgroepen. Iedereen mag meeculturen in de gemeente Heerenveen!

Hier schon mal ein Vorgeschmack

Wij zijn een netwerkorganisatie in Heerenveen die gelooft in de kracht van kunst én cultuur bij de vorming van kinderen, jongeren en kwetsbare doelgroepen. Iedereen mag meeculturen in de gemeente Heerenveen! Via Ateliers Majeur kom je in aanraking met cultuureducatie in de breedste zin en krijg je de gelegenheid om je passie te ontdekken en je verder te ontwikkelen bij één van de vele cultuuraanbieders in de regio. Leer ze kennen via onze website en/of meld je aan voor hun cursussen!

Wie aan kunst doet, krijgt meer zelfvertrouwen, concentreert zich beter en wordt sociaal vaardiger. Daarom zorgen we er voor dat onder schooltijd ieder kind in aanraking komt met kunst- en cultuureducatie. Daarnaast proberen we door middel van het persoonlijk cultuurbudget (PCB) en de samenwerking met het Jeugdcultuurfonds de drempel tot het volgen van cultuureducatielessen in de vrije tijd te verlagen. Maar ook kwetsbare doelgroepen komen bij ons aan bod. Verder organiseren we diverse (gratis) toegankelijke festivals en themaweekenden, werken we samen aan CultuurpleinHeerenveen.nl en is The Game of Fean ontwikkeld. Wat ga jij culturen?

Afstand tot jouw locatie:

Hier finden Sie Ateliers Majeur

Ataliers Majeur
Zwanedrift 2
8446 KS Heerenveen
Route planen

vanaf jouw locatie

Zeige Suchergebnisse