Direkt zum Hauptinhalt
Favoriten 0

Übernachten in Franeker

Was suchst du?

Typ

8 Ergebnisse

 • Hofhuysje Franeker

  Hofhuysje Franeker

  Luxe vakantiewoning in Franeker 't Hofhuysje is een luxe vakantiewoning voor 2 personen, midden in het Friese elfstedenstadje Franeker. Luxe, comfortabel en mooi gelegen in de binnenstad.

  Franeker
 • Molepôlle 7

  Molepôlle 7

  Een geheel verbouwd en stijlvolle dubbelwoning aan de Zuiderkade in Franeker. Volledig gestript, opnieuw ingedeeld en feitelijk helemaal nieuw. Ook de buitenzijde is volledig gerenoveerd. Het logement is op het zuiden gelegen en biedt veel privacy.

  Franeker
 • Huisje aan de gracht

  Huisje aan de gracht

  In großem Stil im vielleicht kleinsten Grachtenhaus von Franeker übernachten. 1664 erbaut, 1989 unter Denkmalschutz gestellt und Anfang 2017 vollständig zu einem gemütlichen und luxuriösen Ferienhaus umgebaut.

  Franeker
 • Ferienwohnung Moto Franeker

  Ferienwohnung Moto Franeker

  Einzigartige Wohnung für vier Personen (zwei Erwachsene mit zwei Kindern) im Zentrum der historischen Stadt Franeker.

  Franeker
 • Het Bolwerkhûske

  Het Bolwerkhûske

  Een schitterend gerenoveerd vakantiehuis aan het bolwerk in Franeker met vrij uitzicht over de Kromme Gracht. Rustig gelegen maar toch midden in het historische centrum. Grenzend aan het befaamde “Sjûkelan”.

  Franeker
 • Het Wetterhûske

  Het Wetterhûske

  Welkom aan de grachtengordel van Franeker. Vakantiehuis het Wetterhûske heeft haar naam te danken aan de bijzondere plek: zo’n beetje in het water. Het pittoreske vakantiehuisje is in 1697 gebouwd en is stijlvol verbouwd tot een geriefelijk logement.

  Franeker
 • Ferienwohnung Le Boulanger Franeker

  Ferienwohnung Le Boulanger Franeker

  Stilvolle Wohnung für zwei Personen im alten Zentrum von Franeker.

  Franeker
 • Molepôlle 6

  Molepôlle 6

  Een geheel verbouwd en stijlvolle dubbelwoning aan de Zuiderkade in Franeker. Volledig gestript, opnieuw ingedeeld en feitelijk helemaal nieuw. Ook de buitenzijde is volledig gerenoveerd. Het logement is op het zuiden gelegen, biedt veel privacy.

  Franeker