Direkt zum Hauptinhalt
Favoriten 0

Farsk

Britswert

Op onze boerderij, midden in de Fryske greide, creëren wij voor iedereen een unieke beleving rondom gezonde voeding en de natuur.

Op onze boerderij, midden in de Fryske greide, creëren wij voor iedereen een unieke beleving rondom gezonde voeding en de natuur.

Bij Farsk gaan we een stapje terug. Onze basis is vers, seizoensgebonden en het liefst lokaal. Lekker eten in de meest pure vorm, daar geloven wij in!

In de schuur vind je onze winkel met duurzame cadeaus, hippe lifestyle-items, vintage vondsten en lokale producten en lekkernijen. Er is koffiebar en theetuin, waar wij onze gasten vers geplukte muntthee en cappuccino’s serveren terwijl de kinderen zich vermaken met de boerderijdieren en natuurlijke speelelementen.

De lekkernijen die wij aanbieden komen deels uit ons eigen pluktuin en voedselbos, die geïnspireerd zijn op de principes van de permacultuur. Maak gerust een wandeling door onze tuin, en word je bewust van waar ons voedsel vandaan komt en hoe het groeit. We proberen, met planten en dieren doordacht in verbinding gebracht, gezond voedsel voort te brengen. Daarbij is al het groen dat rond de boerderij ligt ook een ideale plek om je hoofd leeg te maken, aan yoga te doen of te kamperen.

Maar alles combineren mag ook! Kom overnachten op de camping, doe ’s morgens mee aan een yogasessie met uitzicht op de zonsopgang, drink gezellig wat in de theetuin terwijl je kinderen lekker rondbanjeren tussen de schapen. ’s Middags pluk je je eigen diner bij elkaar in de pluktuin. Trakteer jezelf op wat moois uit onze winkel, zodat je onze energieke sfeer mee naar huis kunt nemen. 

Zeige Suchergebnisse