Direkt zum Hauptinhalt
Favoriten 0

De Vertakking Tuinen

Ryptsjerk

De open tuinen van de Vertakking beslaan ca. 1 ha en bestaan uit o.a. siertuinen, vijvers, een groentetuin, een kruidentuin, pluktuin, boomgaard met wilde flora en dierenverblijven. Ze zijn van maandag t/m zaterdag vrij toegankelijk.

De tuinen van de Vertakking zijn ca. 25 jaar geleden naar eigen ontwerp aangelegd rond de monumentale boerderij van de Vertakking in het Friese Ryptsjerk. De tuinen beslaan ca. 1 ha en bestaan uit o.a. siertuinen, vijvers, een groentetuin, een kruidentuin, pluktuin, boomgaard met wilde flora en dierenverblijven. Het is er heerlijk wandelen over kleine paadjes tussen prachtige borders en verspreid over de tuinen staan bankjes waar u kunt genieten van de bloemen en planten om u heen.  
In het voorjaar bloeien de duizenden in de herfst geplante bollen en in de zomer worden er eigen gekweekte groente, fruit en tuinplanten verkocht. Bij de boerderij is een theeschenkerij gevestigd waar bezoekers aan de tuin terecht kunnen voor een hapje en drankje. De tuinen zijn het hele jaar toegankelijk. Voor groepen zijn arrangementen mogelijk met een rondleiding gecombineerd met een hapje en een drankje, van koffie/thee met gebak tot lunch of hightea. 
Bij de tuinen liggen eveneens Camping de Terpen en winkel MOADE+ met woondecoratie, handwerkmateriaal en grote maten mode.  

Accommodatietype:
Kampeerterrein
Afstand tot jouw locatie:

Hier finden Sie De Vertakking Tuinen

De Vertakking
Binnendyk 73
9256HL Ryptsjerk
Route planen

vanaf jouw locatie

Zeige Suchergebnisse