Direkt zum Hauptinhalt
Favoriten 0

Restaurant & Feestlocatie 'Bergsma Easterein'

Easterein

Welkom bij Restaurant en Feestlocatie ‘Bergsma Easterein’. Wanneer u hier binnenstapt, waant u zich in een andere tijd, vol charme en gezelligheid. Ons team verwelkomt u graag om u te verrassen met heerlijke eten, een grandioos feest in een warme sfeer!

Deze plek heeft een lange geschiedenis als een gezellige herberg met een boerderij erachter, die nu is verbouwd tot een sfeervol restaurant met een zalencentrum en een privé gelegen binnentuin. Onze locatie kan tot zo’n 1000 personen ontvangen. Dus, heeft u iets te vieren en bent u op zoek naar een bijzondere locatie voor uw feest of diner? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden binnen ons bedrijf. We staan u natuurlijk ook graag persoonlijk te woord. Maak een afspraak en bespreek al uw wensen onder het genot van een kopje koffie!

Het restaurant met zonnige terras is het gehele jaar geopend van woensdag tot en met zondag. Feesten en partijen in ons zalencentrum zijn elke dag van de week mogelijk!

Afstand tot jouw locatie:

Hier finden Sie Restaurant & Feestlocatie 'Bergsma Easterein'

Sibadawei 2
8734 HE Easterein
Route planen

vanaf jouw locatie

Zeige Suchergebnisse