Direkt zum Hauptinhalt
Favoriten 0

Tsjerke - Trouwlocatie

Terherne

Tsjerke - Een unieke locatie aan het water. Trouwen bij de Tsjerke betekent een unieke belevenis aan het water in landelijk Friesland. Gelegen in het idyllische dorpje Terherne is Tsjerke de nr. 1 droomlocatie voor bruidsparen die op zoek zijn naar een mo

Tsjerke - Een unieke locatie aan het water

Trouwen bij de Tsjerke betekent een unieke belevenis aan het water in landelijk Friesland. Gelegen in het idyllische dorpje Terherne is Tsjerke de nr. 1 droomlocatie voor bruidsparen die op zoek zijn naar een modern romantische sfeer.

Wij ontzorgen jullie bij de organisatie van jullie bruiloft. Zo kunnen jullie genieten van de voorpret zonder stress en weet je dat er aan alles is gedacht. Met onze verschillende all-in arrangementen bieden we bruidsparen de mogelijkheid hun droombruiloft te realiseren voor een scherpe prijs.

Hebben jullie een ander bijzonder moment om te vieren? Doe dit dan op een unieke manier in ons kerkje of op onze sfeervolle feestlocatie in het bijbehorende hotel 't Schippershuis. Wij zorgen voor een feestje waar jullie met warme herinneringen aan terug zullen denken.

Afstand tot jouw locatie:
Zeige Suchergebnisse