Direkt zum Hauptinhalt
Favoriten 0

Koffiekuier - Geschiedeniswandelig Oudemirdumerklif

Diese Veranstaltung hat bereits stattgefunden

Bezoekerscentrum Mar en Klif, Oudemirdum

Wandel op zondag 7 april mee met de Geschiedeniswandeling Oudemirdumerklif onder leiding van Arnoud van de Ridder en ontrafel de geschiedenis van dit prachtige stuk natuur.

Op zondagmiddag 7 april  2024 nodigen Bezoekerscentrum Mar & Klif en Hotel Boschlust je uit voor een boeiende geschiedeniswandeling naar 't Oudemirdumerklif. Onder leiding van publiekshistoricus Arnoud van de Ridder ontdek je de kleurrijke geschiedenis van dit unieke stukje natuur in Nationaal Landschap Zuidwest-Fryslân. Van verdwenen badhokjes tot visser Minne de Vries en bijzondere kenmerken zoals de houten zeewering en tuinwallen, Arnoud deelt het allemaal tijdens deze fascinerende wandeling. Een reis door de tijd die je niet wilt missen.

Praktisch
We starten de kuier om 13:30 uur bij Bezoekerscentrum Mar & Klif en sluiten de wandeling af omstreeks 15:00 uur bij Hotel Boschlust waar we gezellig samen nazitten met een kop koffie/thee en gebak. De deelnamekosten bedragen € 12,50 per persoon incl. koffie/thee met gebak. Opgave is noodzakelijk en kan via nationaallandschap.frl/evenementen. De wandeling wordt georganiseerd i.s.m. Natuurmonumenten, eigenaar van het Oudemirdumerklif.

Wanneer:
t/m 7 april
Prijsinformatie:
Vanaf € 12,50
Afstand tot jouw locatie:

Hier finden Sie Koffiekuier - Geschiedeniswandelig Oudemirdumerklif
Bezoekerscentrum Mar en Klif

De Brink 4
8567 JD Oudemirdum
Route planen

vanaf jouw locatie

Zeige Suchergebnisse