Direkt zum Hauptinhalt
Favoriten 0

Rapunzel - De musical (4+)

Theater Sneek, Sneek

Na het succes van Belle en het Beest en Assepoester de Musical, beide winnaars van de Musical Award ‘Beste Familiemusical’, brengt Van Hoorne in seizoen 23-24 Rapunzel de Musical naar het theater.

Hier schon mal ein Vorgeschmack

Rapunzel is een mooie, nieuwsgierige prinses met prachtige lange, magische haren die alleen kunnen worden geknipt met de speciale gouden schaar. Terwijl Rapunzel met haar moeder, de koningin, het hele land doorreist op zoek naar de kapper die in het bezit is van een gouden schaar, ontmoet ze kappersknecht Tobias. Hij is op slag verliefd op Rapunzel. Maar als blijkt dat ook de molenaarszoon zijn oog op Rapunzel heeft laten vallen, raakt ze verwikkeld in een hilarische strijd om haar hart. De molenaarszoon besluit de prinses te ontvoeren en op te sluiten. In eenzaamheid droomt Rapunzel van een dappere man die haar zal bevrijden. Zal het Tobias lukken haar te vinden? En komen haar lange haren dan misschien toch nog van pas?

Kom verkleed en ga op de foto!
Na de voorstelling kan je alle acteurs in het echt ontmoeten, tijdens een uitgebreide meet & greet in de foyer van het theater.

Wanneer:
29 april
Prijsinformatie:
Vanaf € 24,50
Afstand tot jouw locatie:

Hier finden Sie Rapunzel - De musical (4+)
Theater Sneek

Westersingel 28
8601 GR Sneek
Route planen

vanaf jouw locatie

Zeige Suchergebnisse