Direkt zum Hauptinhalt
Favoriten 0

Natuurbelevingstocht door het Rysterbosk (6+)

Diese Veranstaltung hat bereits stattgefunden

Rijs

Zoek je een leuke activiteit voor kinderen? De gidsen nemen de jongste natuurliefhebbers graag mee op pad!

Het is voorjaarsvakantie! Tijd voor een struintocht door het Rysterbosk. Onze natuurgids neemt de kinderen mee naar het Rysterbosk en zorgt dat ze de natuur beter leren kennen. De kinderen ontdekken op een actieve speelse manier welke planten en dieren in het Rysterbosk leven.

Als bomen konden praten, dan zou het in het Rysterbosk nooit meer stil zijn. In de 17de eeuw is dit bos aangelegd. Je vindt hier dan ook hele oude bomen, die veel hebben meegemaakt. De familie die het bos heeft aangelegd was niet geboren voor het geluk. Het begon met een mislukte aanleg van een succesvolle tabaksplantage en vervolgens gaf de landheer zijn fortuin stukje bij beetje weg aan de arme mensen in de omgeving. Het bos werd zelfs enkele weken gebruikt voor de lancering van V2 raketten tijdens de Tweede Wereldoorlog. Tegenwoordig is het de plek om met de hele familie te genieten van de natuur!

Naast dat deze jeugdactiviteit heel erg leuk en leerzaam is, valt er in Rysterbosk veel te ontdekken! De frisse buitenlucht is ook nog eens hartstikke gezond. Genoeg reden om mee te gaan.

Wanneer:
t/m 22 februari
Afstand tot jouw locatie:

Hier finden Sie Natuurbelevingstocht door het Rysterbosk (6+)

Marderleane 2
8572 WG Rijs
Route planen

vanaf jouw locatie

Zeige Suchergebnisse