Direkt zum Hauptinhalt
Favoriten 0

Lezing over fotografie met frappante voorbeelden.

Ioannis Theatertsjerke Wier, Wier

 “Bob de Boer Photography”: Winnaar fotowedstrijd ‘Proef de kunst’. Bob beoefent naast de muziek al  jarenlang een andere passie: de fotografie. De fotografische onderwerpen zijn uiteenlopend: kunst, portretten, natuur, pop- en urban-photography. Tijdens...

 “Bob de Boer Photography”:

Winnaar fotowedstrijd ‘Proef de kunst’. Bob beoefent naast de muziek al  jarenlang een andere passie: de fotografie. De fotografische onderwerpen zijn uiteenlopend: kunst, portretten, natuur, pop- en urban-photography.

Tijdens deze boeiende lezing zijn werken te zien als uitvergrotingen op o.a. geborsteld aluminium, wat een bijzondere indruk en weergave geeft vanwege het licht dat op deze foto’s valt en terugspiegelt op het oog. Hij gebruikt nooit kunstlicht, maar tovert met het bestaande. Ook dat geeft een opmerkelijk resultaat. Bob vertelt graag passievolle verhalen erbij hoe e.e.a. tot stand is gekomen. Verder is een selectie van foto’s te zien d.m.v. videoclips, geïllustreerd met bijpassende muziek over vele fotografische onderwerpen!
Bob heeft een media-achtergrond: hij is jarenlang werkzaam geweest als o.a. geluidsman, video-editor en muziekspecialist bij verschillende Nederlandse landelijke en regionale omroepen.

In Koarnjum runt hij al jarenlang het succesvolle huiskamertheater De Wier onder de noemer ‘Concerts and More @ De Wier’.
Zijn passie deelt hij ook met anderen door bijvoorbeeld deel te nemen aan exposities (Galerie De Nieuwe Smederij – Ferwert) en kunstevenementen, zoals Proef De Kunst (Terherne), Kunstmarkt Opsterland (Beetsterzwaag), Trimdiel Kunstroute (Stiens e.o.) en de Kunstroute Littenseradiel (Winsum e.o.).

Tijdstip
15.00 17.00 oere

Entree
€ 15

Informatie of reservering

Reserveren: s.sevenster@hetnet.nl of 0518-471123

Wanneer:
8 september
Afstand tot jouw locatie:

Hier finden Sie Lezing over fotografie met frappante voorbeelden.
Ioannis Theatertsjerke Wier

Lautawei 3 a
9043 VN Wier
Route planen

vanaf jouw locatie

Zeige Suchergebnisse