Skip to main content
Favorites 0

Accommodation in Franeker

What are you looking for?

Type

18 results

 • Molepôlle 7

  Molepôlle 7

  Een geheel verbouwd en stijlvolle dubbelwoning aan de Zuiderkade in Franeker. Volledig gestript, opnieuw ingedeeld en feitelijk helemaal nieuw. Ook de buitenzijde is volledig gerenoveerd. Het logement is op het zuiden gelegen en biedt veel privacy.

  Franeker
 • Grand Café De Doelen

  Grand Café De Doelen

  Met onze ligging aan het prachtig vernieuwde stadsplein is Grand Café De Doelen misschien wel het meest centrale plekje van Franeker!

  Franeker
 • Appartement Moto Franeker

  Appartement Moto Franeker

  Uniek appartement voor vier personen (twee volwassenen met twee kinderen) in het centrum van de historische stad Franeker.

  Franeker
 • Het Wetterhûske

  Het Wetterhûske

  Welkom aan de grachtengordel van Franeker. Vakantiehuis het Wetterhûske heeft haar naam te danken aan de bijzondere plek: zo’n beetje in het water. Het pittoreske vakantiehuisje is in 1697 gebouwd en is stijlvol verbouwd tot een geriefelijk logement.

  Franeker
 • Bed and Breakfast dekemahuis

  Bed and Breakfast dekemahuis

  You will find this attractive Bed and Breakfast in the middle of the historic city center of Franeker.

  Franeker
 • B&B Franeker Boppe

  B&B Franeker Boppe

  Bed and breakfast ?boppe? is located in a beautiful canal house in the historical centre of Franeker. The house is situated only a couple of doors away from the world-famous planetarium of Eise Eisinga. The visitors? quarters are on the 1st floor of ...

  Franeker
 • B&B De Klokgevel

  B&B De Klokgevel

  Logeren in de binnenstad van Franeker in een gerestaureerd rijksmonument uit de 17e eeuw. In 1987 is het pand geheel gerestaureerd en vanaf 1996 kan men hier overnachten. U kunt kiezen uit een luxe 2tot 3 persoons kamer of een 2 persoonskamer standa...

  Franeker
 • Hofhuysje Franeker

  Hofhuysje Franeker

  Luxe vakantiewoning in Franeker 't Hofhuysje is een luxe vakantiewoning voor 2 personen, midden in het Friese elfstedenstadje Franeker. Luxe, comfortabel en mooi gelegen in de binnenstad.

  Franeker
 • B&B Lutjelollum

  B&B Lutjelollum

  Sfeervol overnachten dichtbij Franeker Verblijf op het platteland in een monumentale Friese kop-hals-romp boerderij!

  franeker
 • Recreatiepark Bloemketerp

  Recreatiepark Bloemketerp

  Recreational Park Bloemketerp is a compact and intimate park. It offers first class indoor sports facilities, a swimming pool, bowling alleys with fully automated score keeping, a gym with computer operated equipment, aerobics and halls for playing s...

  Franeker
 • Molepôlle 6

  Molepôlle 6

  Een geheel verbouwd en stijlvolle dubbelwoning aan de Zuiderkade in Franeker. Volledig gestript, opnieuw ingedeeld en feitelijk helemaal nieuw. Ook de buitenzijde is volledig gerenoveerd. Het logement is op het zuiden gelegen, biedt veel privacy.

  Franeker
 • KunstKamer Franeker

  KunstKamer Franeker Er zijn voldoende zitplaatsen voor u beschikbaar rondom het pand . . .

  Bringing art and culture to everyone's attention in the broadest sense. We do this almost every day of the week. We have art tastings from contemporary artists.

  Franeker
 • Huisje aan de gracht

  Huisje aan de gracht

  We hope you’ll enjoy residing in style in what is perhaps Franeker’s smallest canalside home. Built in 1664, registered as a listed building in 1989, and at the start of 2017 fully renovated to make a cosy and luxurious holiday home.

  Franeker
 • Hotel-restaurant Poort van Franeker

  Hotel-restaurant Poort van Franeker

  Eten, drinken en beleven... Poort van Franeker staat bekend als een gezellig eetcafé in elfstedenstad Franeker. Daarnaast beschikken we over sfeervolle zalen en nette hotelkamers.

  Franeker
 • B&B Turfkade9

  B&B Turfkade9

  Slaap in één van de drie kamers van deze oude timmerwerkplaats

  Franeker
 • De Stadsherberg

  De Stadsherberg

  De Stadsherberg is te vinden aan de rand van het historische centrum van Franeker. Van oudsher is De Stadsherberg al een pleisterplaats voor de vermoeide reiziger.

  Franeker
 • Appartement Le Boulanger Franeker

  Appartement Le Boulanger Franeker

  Stijlvol tweepersoons appartement in het oude centrum van Franeker.

  Franeker
 • Het Bolwerkhûske

  Het Bolwerkhûske

  Een schitterend gerenoveerd vakantiehuis aan het bolwerk in Franeker met vrij uitzicht over de Kromme Gracht. Rustig gelegen maar toch midden in het historische centrum. Grenzend aan het befaamde “Sjûkelan”.

  Franeker