Skip to main content
Favorites 0

Borrelboot Sneek

Sneek

Stap aan boord van onze Borrelboot Sneek voor een legendarisch vrijgezellenfeest, uitgebreide vrijdagmiddagborrel met je collega’s of een gezellige middag met familie en vrienden. Onze schipper heet jullie welkom!

Voor wie is de borrelboot Sneek het perfecte uitje?

Niets gezelliger dan een écht goede borrel met familie, vrienden, kennissen of collega’s. Gezellig quality time met elkaar doorbrengen en één van de mooiste friese wateren in Sneek. Een boot huren en een mooie boottocht maken is dan ook het ideale dagje uit voor veel verschillende gelegenheden.

Bedrijfsuitje

Ga met het hele bedrijf een middagje lekker borrelen. Om een mijlpaal te vieren, als jaarlijks bedrijfsuitje of gewoon om elkaar ook eens op een andere manier te spreken dan tijdens de dagelijkse werkzaamheden.

Teamuitje

Samen met je hele team compleet verzorgde middag in een luxe sloep. Onze ervaren schippers laten je de stad zien terwijl jullie genieten van een relaxte sfeer, heerlijke borrelhapjes en dito drankjes.

Vriendenuitje

Elk vriendenuitje wordt een feest op de friese wateren van Sneek. App meteen al je vrienden en nodig ze uit voor een perfecte rondvaart op het heerlijke Friese water..

Vrijgezellenfeestje

Een laatste dag genieten van je vrijgezellenbestaan, samen met je vrienden herinneringen maken en nog een keer de zon op zien komen terwijl je vrijgezel bent. Borrelen op onze borrelboot is uitermate geschikt als perfecte start van een vrijgezellenfeestje om nooit te vergeten!

Afstand tot jouw locatie:

Here you will find Borrelboot Sneek

Borrelboot Sneek
Hendrik Bulthuisweg 16
8606 KB Sneek
Plan your route

from your location

Show results