Skip to main content
Favorites 0

Hotel en Restaurant HarTeluk Joure

Joure

Hotel en Restaurant HarTeluk Joure gelegen aan de rand van Joure is het startpunt om Friesland te ontdekken.

Hotel en Restaurant HarTeluk Joure gelegen aan de rand van Joure is het startpunt om Friesland te ontdekken.

Hotel en Restaurant HarTeluk Joure heeft 47 kamers. U heeft de keuze uit een kamer met douche, een kamer met bubbelbad of een gewoon bad. Verder beschikken alle kamers over Wi-Fi en een televisie. Bij het ontbijt bieden wij verschillende mogelijkheden voor een goede start van de dag! Voor een extra bijzonder verblijf hebben we in Joure een ruime suite.


Ons restaurant welke in 2020 compleet is vernieuwd nodigt uit voor een kopje koffie met echte Friese oranjekoek, een snelle lunch of een uitgebreid diner. In de huiselijke sfeer is het heerlijk om even bij te komen aan het eind van de dag. Voor onze gerechten kiezen we waar mogelijk voor biologische ingrediënten, producten uit de buurt en beter leven vlees. In de zomer is het heerlijk zitten op het terras.

Het hotel heeft een heerlijke bibliotheek waar je een intiem feest kunt geven met ± 20 gasten. Uiteraard is deze ruimte ook zeer geschikt om te vergaderen. Aangrenzend aan de bibliotheek vind je de Jousterzaal, een mooie ruimte voor groepen vanaf 45 personen. Van de bibliotheek en Jousterzaal kan ook één grote zaal worden gemaakt. Zo ontstaat er een ‘schitterende’ ruimte voor elk type bijeenkomst. Bezoek ook onze binnentuin ‘de Lantaarn’. Opgetrokken uit glas geeft deze ruimte een unieke aanvulling op uw arrangement. Of dat nu een groot feest is of een besloten vergadering! Met een terras aan het water en een bibliotheek met volop privacy, zijn de mogelijkheden hier eindeloos.

Accommodatietype:
Hotel/Restaurant
Afstand tot jouw locatie:

Here you will find Hotel en Restaurant HarTeluk Joure

Klokmakkerij 1
8501 ZS Joure
Plan your route

from your location

Show results