Skip to main content
Favorites 0

Ottenhome Heeg - Groepsaccommodatie

Heeg

Op zoek naar een unieke groepsaccommodatie voor een familieweekend, personeelsuitje, schoolkamp of ander groepsevenement? Hotelschip It Beaken is het antwoord! Geschikt voor 45 pers. en perfect te combineren met een watersport/outdoor activiteit.

Vanaf het voorjaar  van 2017 biedt Ottenhome Heeg Events naast alle outdoor- en watersportevents ook een overnachtingsmogelijkheid  aan namelijk; Hotelschip It Beaken!

Het schip biedt plaats aan maximaal 45 volwassenen (of 50 kids) en bestaat uit drie verdiepingen: Het dek, de gezamenlijke ruimte en de slaaphutten.

De hutten

Er zijn in totaal 21 hutten, ieder met 2 of 3 bedden. Iedere hut beschikt over een eigen wastafel en een grote kast. Daarnaast zijn er op deze verdieping 4 gezamenlijke douches te vinden.

Gezamenlijke ruimte

Op de “begane grond” is er een grote gemeenschappelijke ruimte waar gemakkelijk 70 personen kunnen verblijven, eten en waar leuke activiteiten georganiseerd kunnen worden. Daarnaast is er ook een grote bar inclusief biertap en een volledig ingerichte professionele keuken. De keuken is zo ingericht dat je er gemakkelijk maaltijden kunt bereiden voor een grote groep. Tevens zijn er op deze verdieping 3 toiletten te vinden.

Het dek

Op het dek van de boot kun je perfect met de hele groep buiten zitten. Er zijn voldoende tafels en stoelen zodat je bij mooi weer lekker van het zonnetje kunt genieten. Ook kunnen wij een volledig verzorgde barbecue op het dek van de boot voor jullie verzorgen!

Interesse?

De groepsaccommodatie hotelschip “It Beaken” is al te huur vanaf € 20,- * per persoon per nacht!

Mocht je meer willen weten over de prijzen, de boot of de activiteiten, neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Afstand tot jouw locatie:

Here you will find Ottenhome Heeg - Groepsaccommodatie

It butlan 7
8621 DV Heeg
Plan your route

from your location

Show results