Skip to main content
Favorites 0

Jachthaven Langweerderwielen

Boornzwaag

De jachthaven ligt bij de Friese plaats Boornzwaag, vlakbij Langweer. U vindt deze prachtige plek midden in het Friese Meren-gebied. In de zomermaanden een geliefde plek van menig watersportliefhebber.

De jachthaven ligt bij de Friese plaats Boornzwaag, vlakbij Langweer. U vindt deze prachtige plek midden in het Friese Meren-gebied. In de zomermaanden een geliefde plek van menig watersportliefhebber. Ook kun je bij Jachthaven Langweerderwielen 8-persoons sloepen huren. 

De jachthaven is geschikt voor passanten, maar ook zeker als vaste uitvalsbasis. Het is daarbij ook mogelijk om 's nachts in de jachthaven te verblijven. De jachthaven is voorzien van 130 ligplaatsen. Het gaat hierbij om 90 plaatsen die beschikbaar zijn gesteld voor de vaste ligplaatshouders en 20 tot 40 voor passanten. De ligplaatsen zijn verdeeld over een aantal steigers met verschillende afmetingen.

De haven is voorzien van verschillende faciliteiten om het comfort voor de gasten te vergroten. Zo kan gebruik gemaakt worden van het sanitair gebouw. Deze is voorzien van douches, toiletten en een wasruimte. Verder kunt u gebruik maken van een dieselpomp en kunt u dichtbij de haven parkeren. De 70 parkeerplaatsen liggen op loopafstand van de jachthaven en zijn bereikbaar vanaf de Wielenlaan en de Scharsterlaan.

Ter hoogte van de steigers kan gebruik worden gemaakt van stroom en drinkwater. Ten midden van de ligplaatsen bevind zich een gezellig restaurant met heerlijk terras.

Sloepverhuur

Bij Jachthaven Langweerderwielen zijn er volledig elektrische 8-persoons sloepen te huur. De in Friesland gebouwde stil 6.60. Te boeken via de website.

Zorgeloos genieten van een dagje varen en niet met die tassen zeulen? geniet dan van een zorgvuldig samengestelde box van restaurant Helder!

Vaartocht met schipper

Zelf geen opperbeste schipper of laat je je gewoon graag eens rondvaren? Laat de schipper van de JLW-6 je dan langs de mooiste plekjes van de friese meren varen!

Je huurt de JLW-6 al vanaf €250 per dagdeel.

Helemaal ontzorgd op pad? Laat het eten en drinken maar aan restaurant Helder over!

Blauwe diesel

Heb je een traditioneel schip en is elektrisch varen voor jou (nog) niet mogelijk? Dan kun je toch groene keuzes maken. Zo kun je op deze locatie blauwe diesel gaan tanken. Die is gemaakt van volledig hernieuwbare en duurzame grondstoffen. Dit gaat niet ten koste van de voedselketen, omdat de grondstoffen normaal gesproken afval zouden zijn. Denk bijvoorbeeld aan gebruikte frituurolie. Blauwe diesel is CO2 reducerend en is ook emissiearmer dan gewone diesel. De prijs is wel wat hoger, maar motoren lopen zuiniger en stiller op blauwe diesel. En je kunt probleemloos overstappen.

Afstand tot jouw locatie:

Here you will find Jachthaven Langweerderwielen

Wielenlaan 19
8526 GE Boornzwaag
Plan your route

from your location

Show results