Skip to main content
Favorites 0

TOP Oostmahorn

Anjum

Vanaf Toeristisch Overstap Punt Oostmahorn kun je zo Nationaal Park het Lauwersmeergebied intrekken!

Bij een toeristisch overstappunt (TOP) kun je je auto gratis parkeren of er met het OV naartoe reizen, om van daaruit heerlijk te gaan fietsen, wandelen of varen in een mooie omgeving.

Deze startpunten om Friesland te ontdekken zijn altijd nabij het fiets- en/of wandelknooppuntnetwerk gelegen en ook in dit geval is er een horecagelegenheid met toiletvoorziening vlakbij.

Bij de TOP staat een zuil met daarop een grote kaart van de omgeving. Hierop staan ook routes en bezienswaardigheden in de omgeving aangegeven.  

Bereikbaarheid met de auto:
De TOP in Oostmahorn staat op het parkeerterrein bij Landal Esonstad en is goed bereikbaar met de auto. Je mag er gratis parkeren. Er is ook een laadpunt voor elektrische auto’s.

Openbaar vervoer: 
Kom je met de bus naar Oostmahorn? Goed bezig! Dus bushalte van Esonstad staat op slechts 150 meter van de TOP zuil. Vanaf busstation Dokkum vertrekt lijn 7311 naar Oostmahorn. Deze lijn is de OPSTAPPER: reserveer minimaal een uur van te voren. Plan hier je reis met Arriva.    

Vanaf Toeristisch Overstap Punt Oostmahorn kun je zo Nationaal Park het Lauwersmeergebied intrekken!

Overzicht van alle TOP's:
Fietsen of wandelen vanaf een handige startplek in Friesland? Klik hier voor een overzicht van alle Toeristische Overstap Punten

Afstand tot jouw locatie:

Here you will find TOP Oostmahorn

Skânserwei 28
9133 DV Anjum
Plan your route

from your location

Show results