Skip to main content
Favorites 0

Verkeers- & Attractiepark Duinenzathe

Appelscha

Attractiepark Duinen Zathe (voorheen Verkeerspark Assen) staat voor een dag vol plezier, vermaak en vertier! Het is een stoer en overzichtelijk park voor een compleet en betaalbaar dagje uit voor het hele gezin.

Attractiepark Duinen Zathe (voorheen Verkeerspark Assen) staat voor een dag vol plezier, vermaak en vertier! Het is een stoer en overzichtelijk park voor een compleet en betaalbaar dagje uit voor het hele gezin. Van de ‘indoor Apenkooi’ en de ‘Flying Heli’ voor de allerkleinsten tot de ‘Super Nova’ en de ‘Hara Kiri’ voor de swingende jeugd. In het park zijn verschillende luchtkussens, klim- en klautertoestellen en vele attracties voor jong en oud.

Een dagje Duinen Zathe is vet cool. Kinderen raken niet uitgespeeld op de sensationele ‘Hara Kiri’, drie reusachtige waterglijbanen, waarbij je met een bootje naar beneden sjeest! Of wat dacht je van de ‘Super Nova’, hier waan jij je een surfer die meters hoge golven trotseert. En de ‘Flying heli’ vliegt twaalf meter hoog en geeft een schitterend uitzicht over het park. Ook de ‘Flying Swing’ is super cool. Je zweeft in een gondel, onder een gekleurde vlinder, hoog door de lucht. De draaimolen, het griezelige spookhuis, de botsauto’s, de achtbaan met ‘Spur de rups’ en de overdekte apenkooi mag je ook zeker niet overslaan. Het piratenschip met piratendorp, vulkaan eiland, de luchtkussens en alle andere klim- en klautertoestellen zorgen voor nog veel mee plezier, vermaak en vertier!

Op het Verkeerscircuit zijn de kinderen een echte chauffeur, ‘leren invoegen, parkeren of met de auto naar de garage,’ het hoort er allemaal bij. De achtbaan, The London City Coaster is een echte familie achtbaan. Houdt jij van hoogte en snelheid, dan moet je zeker een ritje wagen in deze nieuwe achtbaan samen met jouw papa en mama!

Prijsinformatie:
Vanaf € 16,50 (vaste prijs)
Afstand tot jouw locatie:

Here you will find Verkeers- & Attractiepark Duinenzathe

Noorder Es 1
8426GW Appelscha
Plan your route

from your location

Show results