Skip to main content
Favorites 0

Learn2kite Kitesurfschool

Friesland

Exclusief privé- en duo kitesurflessen van de hoogste kwaliteit voor beginners en gevorderden! Als mobiele kitesurfschool zijn we voor jouw kitesurfles en -cursus altijd op de meest gunstige plekken aan het Friese IJsselmeer!

Als enige instructeur van Learn2kite.nl ben je bij Mink altijd verzekerd van de beste lessen. Optimalisering van het leerprocess, plezier in het ontdekken van deze mooie sport en veiligheid op het water staan hoog in het vaandel.

Met het beste en nieuwste materiaal, een state-of-the-art bluetooth headset gemonteerd op je helm en live GoPro opnames van jouw kitesurfles ben je verzekerd van een onvergetelijke leer-ervaring!

Alleen privé- en duo kitesurflessen zorgen ervoor dat je de tijd met de kite en het board maximaliseerd en het meeste uit je lessen haald. Bij lessen in groepsverband kom je onder de streep uit met veel minder waar voor je geld. Investeer daarom alleen in de beste kitesurflessen!

Kijk mee op onze website voor de meest recentelijke aanbiedingen en acties voor het komende kitesurf-seizoen. Tot snel op het water!

Afstand tot jouw locatie:

Here you will find Learn2kite Kitesurfschool

8753 JA Friesland
Plan your route

from your location

Show results