Skip to main content
Favorites 0

Camping De Kievit

Oudehaske

Sta-caravan en chalets: De sta-caravans en de chalets bevinden zich op een klein sta-caravan parkje genaamd "de Kievit" in Oudehaske (tussen Heerenveen en Joure).

De Kievit recreatie is een klein park voor stacaravans en/of chalets waar alle plaatsen direct aan het water liggen. Na enkele meters varen kom je op het door een natuurgebied omgeven meertje, het Nannewiid genaamd. Op het Nannewijd mogen geen motorboten varen. Hierdoor is het uitermate geschikt voor kanoen, zeilen, surfen, zwemmen en vissen. Voor een ieder die van rust en natuur houdt is dit een uitstekend plekje om de vakantie door te brengen.

Verder leent de gunstige ligging zich goed voor dagtochtjes en fietsen en wandelen. In ong. een half uur bent u bij de boot van Vlieland en Terschelling. Joure en Heerenveen is op de fiets ong. een kwartier. In de omgeving vindt u: Subtropisch Zwembad Swimfun (Joure); Golfbaan 18 holes (Sint Nicolaasga); Golfbaan 9 holes (Heerenveen); Kameleondorp (Terherne); Orchideeënhoeve (Luttelgeest); Thialf - overdekte ijsbaan (Heerenveen); Sportstad (Heerenveen); Ooievaarsdorp (Akmarijp); diverse Musea; diverse natuurgebieden; Ballonfeesten (Joure); Fierljeppen (Joure); Boerebruiloft (Joure); Swipedei (paardekoersen) (Joure); Elfmerentocht met rondvaartboot "Simmerwille" (Joure); Romantische markt (Joure) en nog diverse andere markten en festivals.

Indeling chalet (4-6 personen): In het chalet zijn twee slaapkamers aanwezig (één met een twee-persoons bed en één met twee stapelbedden). Naast de keuken en een woonkamer (met losse meubels) beschikt u tevens over een badkamer met douche en toilet. Het chalet is voorzien van centrale verwarming. Een k.t.v. (aangesloten op de kabel) en een stereo-installatie staan in de woonkamer. Uw huisdier is in het chalet ook welkom.

Indeling chalet de luxe (4 personen): In het chalet zijn twee slaapkamers aanwezig (één met een twee-persoons bed en één met een stapelbed). In het chalet de luxe is een uitgebreide keuken aanwezig voorzien van een magnetron, een koel-vries combinatie en een vaatwasser. Naast de keuken en een woonkamer (met losse meubels) beschikt u tevens over een badkamer met douche en toilet. Het chalet is voorzien van centrale verwarming. Een k.t.v. (aangesloten op de kabel), een DVD speler en een stereo-installatie staan in de woonkamer. Uw huisdier is in het chalet ook welkom.

Tevens hebt u gedurende de periode dat u een chalet of een stacaravan huurt de beschikking over een roei/visboot en kunt u gratis gebruikmaken van de waterfietsen en de kanos. Naast ieder chalet of stacaravan is een opbergschuurtje geplaatst waarin u eventueel de fietsen e.d. kunt stallen. In het opbergschuurtje is een stopcontact aanwezig voor het eventueel opladen van uw electrische fiets. Ieder chalet of stacaravan heeft een terras en kunt u lekker van de rust en zon genieten en vanuit uw tuinstoel rustig uw hengeltje in het water gooien (tuinmeubilair is aanwezig).

Wasserette: Wasmachine en wasdroger aanwezig in wasserette.

Draadloosinternet: Indien u bij De Kievit een stacaravan of een chalet huurt dan hebt u tevens de beschikking over draadloosinternet.

Groepsaccommodatie: Tevens verhuren wij in de Provincie Drenthe een groepsaccommodatie voor 18 personen met privé zwembad en sauna. www.kerkjevangasselternijveen.nl

Afstand tot jouw locatie:

Here you will find Camping De Kievit

Jousterweg 82
8465PL Oudehaske
Plan your route

from your location

Show results