Skip to main content
Favorites 0

Boatsjewille

Heeg

Gegarandeerd vakantiegevoel! Bij het kleinschalige Boatsjewille huur je smaakvolle, comfortabele en zeer goed onderhouden Noorse kajuitsboten voor 2 tot 5 personen. Onze unieke polyester retro stijl spitsgat sloepen bieden comfort, betrouwbaarheid en zijn

Gegarandeerd vakantiegevoel! Bij het kleinschalige Boatsjewille huur je smaakvolle, comfortabele en zeer goed onderhouden Noorse kajuitsboten voor 2 tot 5 personen. Onze unieke polyester retro stijl spitsgat sloepen bieden comfort, betrouwbaarheid en zijn voorzien van alle gemakken om varen in Friesland plezierig te maken. Dagenlang onbezorgd genieten op de Friese meren, overnachten alsof het je ‘eigen’ boot is, zo is vakantieplezier bedoelt. 

Geniet van de rust en de weidsheid van het landschap en de talloze historische stadjes en dorpen. De Friese meren lenen zich daar uitstekend voor. Zeker met één van onze authentieke, stoere Noorse ‘boatsjes’. Vanuit onze thuishaven Heeg, in het hart van het Friese merengebied, kun je er optimaal van genieten.

Boatsjes = is trouwens Fries voor bootjes, en 'wille' is Fries voor plezier. Plezier met bootjes dus! Boatsjewille!

Here you will find Boatsjewille

Address:
Gouden Boaijum 13
8621 CV Heeg
Plan your route
Distance:
Show results