Skip to main content
Favorites 0

Appartement Torenzicht

Marsum

Appartement vlakbij Leeuwarden met eigen ingang, hal, douche, toilet, slaapkamer, keuken, woonkamer, bijkeuken en tuin met zitje. Aanwezig: Wifi, radio-cd speler, smart tv, koelkast, kookplaat met oven, magnetron, keukeninventaris en zelf instelbar...

Appartement vlakbij Leeuwarden met eigen ingang, hal, douche, toilet, slaapkamer, keuken, woonkamer, bijkeuken en tuin met zitje.

Aanwezig: Wifi, radio-cd speler, smart tv, koelkast, kookplaat met oven, magnetron, keukeninventaris en zelf instelbare cv verwarming. Geen directe buren. Het appartement is overdag ook door u te gebruiken. Op de dag van vertrek in onderling overleg.

Gelegen op een rustige plek in het dorp Marsum, 3 km westelijk van Leeuwarden. Parkeergelegenheid voor auto nabij. Mogelijkheid om fietsen te gebruiken. Fraai uitzicht op tuin, kerk en toren.

Het ontbijt staat klaar in de keuken. Het kan ook bij u bezorgd worden. De eigenaren zijn in de nabijheid en geven u desgewenst graag toeristische tips. Folders met vele tips in de omgeving zijn aanwezig. De omgeving met Leeuwarden, Franeker, Harlingen, Dokkum, Sneek en Bolsward en de Waddenzee en meren is prachtig.

Voor maar 15,00 euro p.p. (incl. ontbijt) kunnen een 3e en 4e slaapplek gemaakt worden door middel van een slaapbank in de woonkamer.
50 Euro 1 persoon; 75 Euro 2 personen per nacht
Korting: een week huren, 10% korting (bij meer dan 1 persoon).

Afstand tot jouw locatie:

Here you will find Appartement Torenzicht

Binnenbuorren 4
9034 GN Marsum
Plan your route

from your location

Show results