Skip to main content
Favorites 0

Emmakade Antiek

Leeuwarden

Emmakade Antiek is een unieke antiek- en interieurwinkel met een ruim assortiment, alles vanaf de Art Nouveau, Art Deco periode tot de 50-er jaren van de vorige eeuw.

Emmakade Antiek is een unieke antiek- en interieurwinkel gevestigd in Leeuwarden. Ons ruime assortiment is met zorg uitgezocht en sfeervol en inspirerend geëtaleerd. Voor elk type interieur verkopen wij bijzondere artikelen waar je levenslang plezier aan beleeft.

We verkopen aardewerk, art deco, art nouveau, aziatica, beelden, curiosa, vintage, glas in lood, glaswerk, lampen, meubels, sieraden, spiegels en meer.

Emmakade Antiek op Emmakade 2 zit in een monumentaal grachtenpand (gebouwd in 1906), enkele minuten lopen vanuit de Leeuwarder binnenstad. Wij, Herman Dolstra en Joke van Houten, hebben altijd al een passie gehad voor antieke, bijzondere spullen. Dit mondde in 1988 uit in een winkeltje in ons woonhuis op Emmakade 4. In een zijkamertje, de gang, de zolder en later de voorkamer. Toen het pand van de buren op nummer 2 te koop kwam in 1994 hebben we daar onze winkel van gemaakt. We hebben onze banen in het onderwijs opgezegd en alle energie in de zaak gestopt.

Afstand tot jouw locatie:

Here you will find Emmakade Antiek

Emmakade 2
8933 AS Leeuwarden
Plan your route

from your location

Show results