Skip to main content
Favorites 0

Kafee It wapen fân Fryslân

Oentsjerk

Heeft de charme van een buurtcafé en is gevestigd in het hart van Oentsjerk. Op fietsafstand (ca. 10 km.) van Leeuwarden en Dokkum. Met meer dan 150 soorten speciaalbier uniek in Friesland!

Een oude postkaart doet herinneren aan het buurtcafé begin 1900. Kafee ‘It wapen fan Fryslân’ heeft nog steeds die charme van een buurtcafé en is gevestigd in het hart van Oentsjerk.

Uitbaters Jurjen en Maaike zijn gastvrij en eigenzinnig: ‘Wij gebruiken de Friese benaming voor café: Kafee. Dat past bij ons’

Wie binnen Friese kilheid verwacht komt bedrogen uit. Je voelt je er direct op je gemak. Het kafee ademt van binnen alleen maar sfeer en de meer dan 100 soorten bier doen bijna een Belgische achtergrond vermoeden. Maar speciaalbier is de passie van deze Friese kastelein. Jurjen: ‘We willen onze gasten graag iets speciaals bieden. Van ambachtelijk gebrouwen bier van eigen bodem tot Belgisch abdijbier. En ook steeds meer gasten beginnen nieuwsgierig te worden’

Een biertje of ander drankje smaakt het lekkerst in goed gezelschap. De verscheidenheid aan bezoekers en de vele biersoorten maken dit Kafee uniek.

Type eetgelegenheid:
Eetgelegenheid/Grand-café/Café-restaurant/Eetcafé
Gelegenheid:
Lunch/Diner

Here you will find Kafee It wapen fân Fryslân

Rengersweg 51
9062 EC Oentsjerk
Plan your route

from your location

Show results