Skip to main content
Favorites 0

Sloepfriesland

Oppenhuizen

Friesland is bij uitstek de provincie om een sloepentocht te varen. Door haar vele wateren en de mooie natuur is het mogelijk om te genieten van de vrijheid.

Sloepfriesland biedt u een mogelijkheid om een sloep te huren met schipper, waarbij wij u de mooiste plekjes van midden Friesland laten zien. De schipper die tevens ook gids is, vaart met u langs de mooie plaatsen in Friesland.

Het is mogelijk om uw eigen rondvaart te plannen, maar ook is het mogelijk om de schipper de keus te laten maken. De vaartocht start en begint in Oppenhuizen (nabij de waterstad Sneek). Friesland is bij uitstek de provincie om een sloep te huren en om tochten te varen. Door haar vele wateren en de mooie natuur is het mogelijk om te genieten van de vrijheid. 

Elektrische motor

De sloep is zeer bijzonder omdat deze vaart op een elektrische motor. Hierdoor is de motor praktisch bijna stil en vaart hij erg schoon. Het is mogelijk om bij de tocht verschillende arrangementen te boeken. De sloep is helemaal nieuw en is geheel nieuw ingericht. De sloep is zeer ruim en biedt de mogelijkheid om met twaalf mensen (exclusief schipper) te varen. Deze boottocht is ideaal voor bedrijvenuitjes, feestjes, vriendenuitjes en voor kleine groepen mensen. Ook is de sloep zeer geschikt voor dagjestochten voor mensen die graag Friesland willen ontdekken. De schipper kan u op verschillende plekken ophalen, bijvoorbeeld in Sneek, Langweer of Heeg.

Afstand tot jouw locatie:

Here you will find Sloepfriesland

Noardein 97
8625 TH Oppenhuizen
Plan your route

from your location

Show results