Skip to main content
Favorites 0

Pitch en Putt Koudum

Koudum

Pitch & Putt is een modern spel dat wordt gespeeld op een kleine 18-holes golfbaan. Instructie en het gebruik van alle materialen, golfclubs (slagstokken), ballen, tees en scorekaarten, zijn bij de prijs inbegrepen.

Pitch & Putt is een modern spel dat wordt gespeeld op een kleine 18-holes golfbaan. Instructie en het gebruik van alle materialen, golfclubs (slagstokken), ballen, tees en scorekaarten, zijn bij de prijs inbegrepen. Een 18-holes rondje Pitch&Putt Golf speel je ongeveer in 2 tot 2,5 uur. Arrangementen zijn op maat te boeken. Heb je speciale wensen voor je bedrijfsuitje of een familie-uitje? Neem dan even contact op met de gewenste baan voor een arrangement op maat.

Centraal gelegen in het Nationaal Landschap Zuidwest Friesland is een schitterende 18 holes Pitch&Putt golfbaan aangelegd. Voor groepen vanaf ongeveer 10 personen vind je een uitgebreid aanbod van arrangementen. Na afloop van het golfen kun je genieten van onder meer een lunch/diner of een bittergarnituur, maar ook van buffetten en feestelijke barbecues. Wij kunnen ook suggesties doen voor een compleet dag arrangement. Kortom volop keuze voor een geslaagde festiviteit! Of het nu gaat om een sportief bedrijfsuitje, zakelijk arrangement of een leuke activiteit met de hele familie! In overleg bieden wij je graag een mooi arrangement, indien gewenst aangepast aan jouw persoonlijke wensen.

Afstand tot jouw locatie:

Here you will find Pitch en Putt Koudum

Nieuweweg 42
8723 AB Koudum
Plan your route

from your location

Show results