Skip to main content
Favorites 0

Hoekstra Terherne Haven

Terherne

Bent je op zoek naar een vakantiehuis in Friesland? Dan ben je bij Hoekstra Terherne Haven aan het juiste adres! Je kunt bij ons namelijk overnachten in onze unieke Havenhuisjes. Dit zijn 18 vakantiehuizen die liggen in het centrum van de klassieke haven

Bent je op zoek naar een vakantiehuis in Friesland? Dan ben je bij Hoekstra Terherne Haven aan het juiste adres! Je kunt bij ons namelijk overnachten in onze unieke Havenhuisjes. Dit zijn 18 vakantiehuizen die liggen in het centrum van de klassieke haven van Terherne. Elk havenhuisje is uniek door zijn eigen inrichting en stijl aangepast aan de naamgever van het huis. De vakantiehuizen zijn gesitueerd rond de haven zodat u vanuit ieder huisje uitzicht over het water heeft. Naast onze vakantiehuizen hebben we ook nog 1 speciaal vakantiehuisje: het Dijkhuisje.

Hoekstra Terherne Haven ligt in het centrum van Terherne, een populair watersportdorp in de gemeente De Friese Meren. Terherne staat bekend om haar locatie omdat het dorp omringd is met diverse Friese meren zoals het Sneekermeer.

Accommodatietype:
Vakantiewoning
Afstand tot jouw locatie:

Here you will find Hoekstra Terherne Haven

Kupersleantsje 5- 7
8493 LR Terherne
Plan your route

from your location

Show results